Duško Tošić

Duško Tošić u doktorskoj ordinaciji, baš je rešio da uloži u sebe

Autor:

24.09.2024 09:33

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Izgled Duška Tošića svakim danom je sve bolji, evo zašto



Izgled Duška Tošića hvaljen je otkako je postao poznat u svetu fudbala. On nosi titulu jednog od najatraktivnijih sportista, što je i njegova, sada već bivša supruga Jelena Karleuša u više navrata istakla.

- Duško je najlepši čovek u mom životu - govorila je pevačica, a izgleda da fudbalski menadžer namerava da opravda ove komplimente.

Instagram

 

Tošić nije od onih muškaraca koji ne obraćaju pažnju na izgled, naprotiv. On u sebe i te kako ulaže, a negu je prepustio rukama stručnjaka.

Naime, Tošić je posetio jedan estetski centar odakle se oglasio na svom Instagram nalogu. Iako nije otkrio šta je radio na sebi, poznato je da je klinika u kojoj je nekadašnji fudbaler uslikan specijalizovana za neinvazivne i nehirurške procedure ulepšavanja.

Pročitajte Posle razvoda okrenuo novi list - Duško Tošić doneo odluku koja bi mogla da mu promeni život

Prvenstveno se fokusira na regenerativnu i preventivnu medicinu, rade na popravljanju kvaliteta kože i liftinga.

Za koju metodu ulepšavanja se Duško odlučio nije poznato, ali ma šta da je u pitanju očito da radi posao, budući da izgled Duška Tošića nikada nije bio bolji.

Instagram

 

Podsetimo, Jelena Karleuša i Duško Tošić nedavno su stavili tačku na 16 godina dug brak.

Nekadašnji supružnici sa medijima su podelili informaciju da će sva imovina pripasti ćerkama Atini i Niki čija im je dobrobit glavni cilj.

Komentari. (0)

Loading