Hristina Popović

Hristina Popović danas je pola one žene, glumica drastično smršala

Autor:

10.10.2024 15:00

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Hristina Popović smršala, nikad bolje nije izgledala



Hristina Popović godinama je kuburila sa viškom kilograma. Iako joj fizička aktivnost nije strana, glumica je pre izvesnog vremena dobila značajan broj kilograma koji je sada uspela da skine.

Koliko je Hristina Popović smršala imali smo prilike da vidimo kada se sinoć pojavila na jednom gradskom događaju i oduševila sve prisutne.

Amir Hamzagic/ATAImages

 

Glumica se pojavila u pripijenoj haljini koja je jasno isticala njenu upola mršaviju figuru. Da li je u pitanju dijeta ili treninzi nije poznato, ali je činjenica da Hristina nikada nije izgledala bolje.

Ona je poznata kao veliki ljubitelj sporta, trenirala je košarku, vozila snoubord i bavila se ronjenjem. 

Pročitajte Glumica napustila Beograd - Evo na koju lokaciju se seli sa porodicom

U februaru 2016. godine Hristina je uspela da se popne na najviši vrh Kilimandžara. Te godine je počela i da trči, uspela da završi polumaraton u Kruševcu pa u Beogradu.

Postavila je sebi za cilj da istrči polumaraton i u tome je i uspela. Međutim, ipak je sklonost prema hrani dovela do viška kilograma.

Ivan Vučićević

 

- Kad si težak, teško ti je sve. Ja sam neko ko je oduvek voleo fizičku aktivnosti, i dalje sam u prirodi i trčkaram, plivam i treniram. Ishrana je taj momenat u mom životu koji treba da se stisne - rekla je Hristina svojevremeno.

 

Komentari. (0)

Loading