Demi Mur

Šta to radi Demi Mur, kad u 62. godini izgleda bolje nego ikad? Odgovor je jednostavniji nego što mislite

Autor:

19.10.2024 15:30

Foto: Cindy Ord/Getty Images

Foto: Cindy Ord/Getty Images

Izgled Demi Mur privlači pažnju



Ovih dana bivša supruga Brusa Vilisa ponovo je u centru pažnje. U blokbasteru “The Substance” briljira u svakom smislu, a naročito se ističe glumom, koja je, bar u ovom filmu, stvarno za Oskara.

No, komentariše se i izgled Demi Mur, jer je – nikad bolji. Naime, zgodna glumica u novembru slavi 62. rođendan, a reklo bi se da ima bar 30 godina manje.

Theo Wargo/Getty Images

 

Zavoleli smo je još devedesetih, ne samo zato što je bila udata za holivudskog superstara, već i zbog nezaboravnih ulogama u ostvarenjima “Duh” i “Nepristojna ponuda”.

Iako je kasnije otkrila da je i u životu i u karijeri imala bezbroj uspona i padova, da se suočavala sa porocima i zdravstvenim problemima, njena linija uvek je bila ista. Savršena. Danas je najsavršenija, a već je zakoračila u sedmu deceniju.

Pročitajte Neke ljubavi su večne - Demi Mur objavila fotografiju sa Brusom Vilisom, prizor topi srca

Licem se ovog puta nećemo baviti, jer mnogi tvrde da je izvesno da je tu “nešto rađeno” i da su joj malo pomogli estetski hirurzi. Interesuju nas telesne proporcije, koje su zaista najbliže idealnim.

Gareth Cattermole/Getty Images

 

Izgled Demi Mur rezultat je kombinacije fizičkih aktivnosti i zdrave hrane. Pridaje veliki značaj vežbanju, upražnjava jogu i pridržava se veganske ishrane.

Prema sopstvenom priznanju, ranijih godina je opsesivno vežbala, a onda je prestala da se opterećuje i sada praktikuje laganije treninge i pilates, često u društvu neke od ćerki.

Isto tako, rekla je da više ne brine o tome da li ima koji kilogram viška i ne pada joj teško kada joj kažu da zbog neke uloge mora da smrša. Tu opasku nekada je smatrala "ponižavajućom i neprijatnom".

Dia Dipasupil/Getty Images

 

Glumica se drži sirove veganske ishrane, koja uključuje mnogo voća, povrća i žitarica.

Ovaj režim prilično je popularanu Holivudu, ali nutricionisti upozoravaju da treba biti oprezan jer nalaže da hranu treba jesti potpuno sirovanu ili zagrejanu na temperaturama do 48 stepeni.

Pročitajte Jede je uz svaki obrok - Zbog ove namirnice Viktorija Bekam u petoj deceniji izgleda 20 godina mlađe

Navode i da ga treba praktikovati na duže staze samo ako sadrži sve što je organizmu potrebno – vitamine, minerale i ostale najvažnije nutrijente. Ali, Demi sjajno izgleda, zar ne?

Komentari. (0)

Loading