Ivon Jafali: Više verujem u energiju koju žena zrači nego u hirurgiju

Autor:

23.09.2017 15:51

Foto:

Foto:



Televizijska voditeljka redovno odlazi kod kozmetičarke, zbog afričkih gena kosu neguje s posebnom pažnjom pošto se teško raščešljava, omiljeni mejkap proizvod joj je korektor, a estetske intervencije je plaše

Nemam uobičajene rituale nege, osim što redovno idem kod kozmetičarke. Naravno, nema šanse da zaspim sa šminkom, čišćenje lica micelarnom vodom je obavezno.

Kad ne radim, ne stavljam mejkap uopšte. Priznajem da sam pomalo razmažena pa nisam pokupila neke cake od šminkera, jedino sam naučila da iskonturišem lice. Za specijalne prilike koristim usluge profesionalaca, a najviše volim da me šminka Aleksandar Đikić. I uvek ističem oči. Najomiljeniji kozmetički proizvod mi je korektor, bez njega ne bih mogla.

Kosa ume da mi pravi problem ukoliko je ne češljam i ne negujem redovno. Zbog toga moram da upotrebljavam preparate koje je malo teže pronaći kod nas, pa kad god odem u inostranstvo, trudim se da ih nabavim, od četke i proizvoda za raščešljavanje do onih za održavanje.

Dragana Katić: Njena tajna mladolikog izgleda (foto/video)

Uvek se zalažem za prirodnost i nisam se još podvrgla nijednoj estetskoj intervenciji. Možda ću eventualno podići tonus lica jednog dana i osvežiti ga nekim koktelom vitamina. Inače spadam u one žene koje više veruju u energiju kojom zračite nego u hirurgiju. Nikad ne reci nikad, to me je život naučio do sada, ali verovatno se ne bih podvrgla operacijama za koje znam da mogu da budu opasne, priznajem da me to pomalo plaši.

Opterećena sam mirisima i spadam među one koji periode života pamte po parfemima. Imam faze kad se zaljubim u neki pa insistiram na njemu, a trenutno koristim “Hermèsov” “Elixir des Merveilles”. Ta ljubav me malo duže drži.

Zoe Kida o borbi sa viškom kilograma: Taj ponedeljak nikako da svane

U poslednje vreme više brinem o zdravlju. Ne vežbam, ali dosta hodam, a leto uvek iskoristim za plivanje. Mislim da je to jedan od najlepših načina da figuru dovedete do savršenstva. Vodim računa i o ishrani, nastojim da jedem kuvano, da pekara ne bude jedina mogućnost. Počela sam i redovno da doručkujem, što nisam radila prethodnih deset godina.