Emina Jahović

Lepota koja ne bledi: Emina Jahović otkriva zbog čega izgleda bolje nego ikada

Autor:

06.10.2024 14:00

Foto: Andreja Damnjanović

Foto: Andreja Damnjanović

Izgled Emine Jahović godinama fascinira



Jedna od najlepših žena na domaćoj sceni sa četrdeset dve godine izgleda bolje nego ikada, a njena mladalačka energija i osvežen izgled Emine Jahović postali su predmet mnogih rasprava među fanovima. 

Vitka figura i besprekorno negovan ten osvajaju srca muškaraca, a pevačica rado sa damama deli svoje tajne o nezi koja doprinosi očuvanju mladolikosti i vitalnosti tela. Prvi korak zbog kog je mladalački izgled Emine Jahović toliko izražen jeste pravilna ishrana. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Emina se hrani izuzetno zdravo, fokusirajući se na unos svežeg i termički obrađenog povrća, voća, mesa, kao i hidrataciju, koja je ključna za njen blistav ten. 

Voda sa limunom, pomorandžom ili đumbirom često se nalazi na njenom stolu, dok zeleni čaj redovno konzumira zbog svojih brojnih zdravstvenih benefita.

Pročitajte Doživeo je infarkt, bio mi je najveća životna ljubav - Emina Jahović njegovu smrt nikad nije prežalila

Kako bi očuvala svoju figuru, pevačica je eliminisala ugljene hidrate, šećere i grickalice, a kasne obroke svela na minimum. Ipak, priznaje da ponekad uživa u svemu što je zabranjeno, poput burgera ili pice, posebno kada je umorna i pod stresom. 

Emina veruje da pozitivna energija igra značajnu ulogu u njenom opštem izgledu i zdravstvenom stanju.

Fizička aktivnost je takođe bitan deo njenog dnevnog ritma. Emina uživa u pilatesu, jogi i dugim šetnjama, što joj pomaže da održava tonirane mišiće i vitku figuru. 

Dušan Petrović

 

Za nju, treninzi nisu samo način za postizanje dobre kondicije i izgleda, već i za održavanje vedrog duha. Kratki, ali intenzivni treninzi od 40-45 minuta čine da se oseća bolje.

Doručak je ovoj pevačici najvažniji obrok u toku dana, koji često uključuje jaja i sireve.

Pročitajte Crn, zgodan i neverovatno lep - Emina Jahović blista u njegovom zagrljaju (foto)

Osim prirodnog izgleda i zdravog načina života, Emina je poznata po tome što ne voli preterivanje, pa je priznala da je imala samo jednu estetsku operaciju – operaciju nosa, koju je obavila sa 21 godinom, nakon što je ranije povredila nos.

Pročitajte Sada znamo na koga je lepa - ovo je majka Emine Jahović

Uprkos tome što se bavi muzikom i poslovima u industriji zabave, zadržala je autentičan i mladalački duh. Dok izgled Emine Jahović pokazuje da je posvećenost zdravlju i nezi ključ uspeha kada je u pitanju lepota žene.

Komentari. (0)

Loading