Sofija Milošević

Više nema dileme: Ovo je tajna koja se krije iza savršenog izgleda Sofije Milošević (foto)

Autor:

08.10.2024 09:20

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Uz vežbe Sofije Milošević i vi možete imati idealnu liniju



I dalje među najlepšim srpskim manekenkama, Sofija Milošević pleni neverovatnom lepotom i impresivnim fitnes rezultatom. Vežbe Sofije Milošević i trening iz teretane koji je podelila sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram pokazuju koliko rada i posvećenosti stoji iza besprekorno izvajanog tela ove manekenke.

Kao majka dvoje dece, Alekseja i Teodora, i verenica fudbalera Luke Jovića, Sofija ne samo da uspešno balansira između porodičnog života i karijere već i inspiriše hiljade žena svojim posvećenim pristupom treningu i zdravom načinu života.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Sofija je poznata po svojoj prirodnoj lepoti i gracioznosti, ali ono što posebno fascinira njene pratioce jeste manekenkin sjajni ten, savršeno telo i elegancija u svakoj prilici.

Njene modne kombinacije i stil redovno inspirišu brojne mlade devojke koje je prate na društvenim mrežama, a njen Instagram profil je prava modna riznica za sve ljubitelje aktuelnih trendova.

Pročitajte Sofija Milošević održala lekciju, leopard kupaći se ovako nosi, gledajte i učite (foto)

Nikada nije skrivala svoju ljubav prema fizičkoj aktivnosti, zato verujemo da ove vežbe Sofije Milošević imaju pun efekat. Naravno, treba biti konstantan i posvećen treningu.

Screenshot Instagram Story/@sofimilo

 

Jedna od najnovijih serija fotografija koje je Sofija podelila na društvenoj mreži Instagram prikazuje je u punom zamahu u teretani, dok radi različite vežbe snage i izdržljivosti. Vežbe Sobije Milošević sastoje se od kombinacije vežbi snage, kardio treninga i istezanja.

Pročitajte Veliko slavlje u domu Sofije Milošević i Luke Jovića, par podelio emotivne trenutke - Svaki dan sa tobom je poseban

Upravo ovakav pristup treningu, uz balansiranu ishranu, zaslužan je za izvajano telo Sofije Milošević, a koje mnogi smatraju idealom lepote. 

Komentari. (0)

Loading