Marijana Mateus

Zaboravite na godine: Marijana Mateus otkriva kako je zadržala mladoliki izgled u šestoj deceniji

Autor:

09.10.2024 09:20

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Saznajte kako se hrani Marijana Mateus



Marijana Mateus, poznata modna dizajnerka i bivša supruga Miodraga Kostića Koleta i Lotara Mateusa, ne prestaje da oduševljava svojim izgledom. 

Iako je u šestoj deceniji života, Marijana izgleda bar upola mlađe, a gde god da se pojavi, privlači pažnju svojom vitkom figurom i mladalačkim osmehom. Zato nije za čuditi se zašto se svi pitaju kako se hrani Marijana Mateus.

Instagram/marijanamateus

 

Iza ovog blistavog izgleda stoje godine discipline i posvećenosti zdravom načinu života. Marijana ističe da je ključ njene mladolikosti u svakodnevnom vežbanju i pažljivo biranoj ishrani.

Kako je više puta izjavila, genetika igra ulogu, ali bez sporta i pravilne ishrane ništa ne bi bilo moguće.

- Sportom se bavim od malih nogu i trudim se da vežbam skoro svaki dan, makar 45 minuta. Važno je da žene budu stalno u pokretu, bilo kroz šetnju, trčanje ili neku drugu aktivnost – otkrila je Marijana.

Pročitajte Ima 52 godine, a nosi miniće - Marijana Mateus održala lekciju, bravo (foto)

Kreatorka otkriva da doručak nikada ne preskače. Svaki dan započinje kafom, a potom uživa u kombinaciji voćnog jogurta i kornfleksa.

Užina je rezervisana za kivi, crveno grožđe ili ponekad jabuku i bananu, dok se trudi da večeru izostavi ili unos hrane u večernjim satima svede na minimum. Ukratko, ovo bi mogao da deo odogovora na pitanje kako se hrani Marijana Mateus...

Miloš Nadaždin

 

Marijanu Materus pratioci na Instagramu često mogu videti na egzotičnim destinacijama. Za tolika putovanja, događaje i angažman potrebno je puno energije i izdržljivosti... 

Pročitajte Marijana Mateus prošetala istarskim obalama i ostavila sve bez daha, evo i zašto

Očigledno da bivša manekenka, a danas uspešna poslovna žena i modna dizajnerka, Marijana Mateus ima dovoljno snage i vitalnosti zahvaljujući režimu kojem je posvećena.

Komentari. (0)

Loading