Lena Kovačević
Volite testeninu? I porodica Lene Kovačević, i to ovako pripremljenu, preukusno
18.10.2023 10:09
Recept Lene Kovačević za testeninu sa gorgonzolom i kruškama oduševio je domaćice
Lena Kovačević se odlično snalazi pred kamerama, a dobro joj ide i u kuhinji.
Kulinarske veštine svakodnevno trenira, što iz ljubavi, što zbog činjenice da ima porodicu koja obožava njene specijalitete.
Svoje kulinarsko umeće demonstrirala je prilikom gostovanja u emisiji „Praktična žena“, a recept Lene Kovačević za testeninu sa gorgonzolom i kruškama ćete odmah isprobati.
Pročitajte Zelena oaza usred Vračara - Ovde stanuje Lena Kovačević, sinovima je napravila pravi raj (foto)
Sastojci:
200 g pene-paste
150 g gorgonzole
1 kruška viljamovka
50 g oraha
50 g putera
5 0ml neutralne pavlake
zelena salata za dekoraciju
Recept Lene Kovačević jednostavan je za pripremu
Stavite vodu da proključa za pastu. Na puteru propržite krušku sečenu na kocke, dodajte orahe i neutralnu pavlaku i kuvajte pet minuta.
Pročitajte Radije bih jela pastu, nego nosila veličinu 0 - Recept Ene Popov za špagete sa limunom oduševio domaćice
Gorgonzolu izdrobite i posolite po ukusu. Pastu skuvanu „al dente“ ubacite u sos i sve zajedno ukuvajte, da pasta upije sos. Servirajte u dubokim tanjirima i ukrasite zelenom salatom, gorgonzolom i orasima.
Komentari. (0)