Emina Jahović
Njeni sinovi uvek traže repete: Pasta po receptu Emine Jahović dopašće se i najvećim gurmanina
04.11.2023 14:03
Recept Emine Jahović obožavaju njeni sinovi
Iako se po njenoj vitkoj liniji nikada ne bi reklo, Emina Jahović je pravi gurman, a u slobodno vreme uživa da kuva, posebno za svoje sinove Jamana i Javuza.
Pevačica je poznata kao neko ko se hrani zdravo, te dosta vodi računa o ishrani, ali kada dođe takozvani „cheat day“ ona ima savršen obrok u kojem sva čula uživaju, pa smo odlučili da vam predstavimo recept Emine Jahović.
Naime, pevačica je ljubitelj testenina, pa onih dana kada sebi da oduška i napravi pauzu od žitarica i ostalih laganih namirnica, ona se počasti pastom, a kasnije sve kalorije potroši na treningu.
Pročitajte Ovo sigurno niste znali - Čime se Emina Jahović bavila pre nego što je uplovila u svet muzike
Iz kuhinje Emine Jahović stiže recept za pastu koji njeni sinovi obožavaju i jednostavno bi bilo šteta da ga ne isprobate.
Recept Emine Jahović - sastojci
- 1 veći plavi patlidžan ( ili 2 manja)
- 1 glavica crnog luka
- 1 čen belog luka
- 1 ili 1,5 konzerve paradajza
- kapar
- 2 kašike sitno seckanog sušenog paradajza
- malo bibera
- malo šećera
- maslinovo ulje za prženje patlidžana i luka
- rendani parmezan
- so, biber, origano
Priprema:
Plavi patlidžan iseckajte na sitne delove i propržite na maslinovom ulju. U drugom tiganju izdinstajte sitno iseckan luk, dodajte beli luk, usitnjen sušeni paradajz, zatim onaj iz konzerve i na kraju plavi patlidžan.
Začinite po želji i ukusu, a zatim kuvajte na laganoj vatri jedno 15-20 minuta. Za to vreme skuvajte pene testeninu, ali pazite da se ne prekuva. Za sam kraj sve promešajte i preko dodajte rendani parmezan.
Komentari. (0)