Miloš Biković
Uz ovo preukusno jelo Miloša Bikovića nema šanse da se ugojite, evo i recepta
11.03.2024 16:29
Recept Miloša Bikovića lako se priprema, a ukus je savršen
Miloš Biković zna da je pravilna ishrana izuzetno važna, bez obzira na to da li se profesionalno bavite sportom ili jednostavno vodite računa o svom zdravlju i fizičkom izgledu.
Brz tempo života često nam ne ostavlja mnogo vremena za kuvanje, a recept Miloša Bikovića, osim što se lako priprema, veoma je zdrav i neverovatno ukusan.
Naime, jelo koje glumac rado sprema i koje ga posle celodnevnih snimanja vraća u život je osvežavajući gaspaćo.
Ne treba mnogo sastojaka, a recept Miloša Bikovića oduševio je i vrsne kuvare.
Pročitajte Nije znao da uključi veš-mašinu, ali ovo jelo je Dragan Nikolić uvek sam spremao, evo i recepta
Sastojci:
- 2 paradajza
- pola glavice crnog luka
- 1 slatka paprika
- 1 krastavac
- čen belog luka
- 1 jaje
- pola kašičice začina
- malo mlevenog bibera
- grančica svežeg peršuna
- 2 kriške hleba
Recept Miloša Bikovića jednostavno se priprema
Uklonite koricu sa kriški hleba i potopite ga u vodu. Ostavite ga u činiji da odstoji. Najbolje je da koristite bajat hleb, a od korice napravite prezle.
Povrće isecite na komade i stavite u blender. Dodajte maslinovo ulje i hleb koji ste prethodno potopili. Hleb će vašem gaspaću dati teksturu i gustinu.
Pročitajte Hleb kakav još niste probali - Maša Memedović ima recept koji ćete odmah isprobati
Dodajte malo maslinovog ulja u blender i začinite biberom i peršunom. Dodajte vodu ukoliko je potrebno da se sastojci lepo umute.
Dobijenu smesu prespite u činiju. Ostavite gaspaćo u frižider da se ohladi.
Za to vreme skuvajte jaje, oljuštite ga, isecite i dodajte u ohlađeni gaspaćo.
Dodajte krutone. Poslužite i uživajte!
Komentari. (0)