Uskrs
Kako ofarbati popucala jaja? Savršena tehnika, niko neće primetiti
16.04.2024 13:09
Farbanje jaja uz ovu tehniku ćete obožavati
Farbanje jaja brojnim domaćicama zada mnogo muke. Tako se mnogima bar nekad desilo da tokom kuvanja uskršnjih jaja nekoliko ispuca.
Takva jaja obično odvajamo za razne salate ili druge recepte, ali jedna žena je pokazala fenomenalan način kako da i ta jaja ofarbate, tako da izgledaju apsolutno savršeno!
Naravno, napukla ljuska nikada ne može da izgleda kao da je cela, te ova žena upravo zato odstrani ljusku u potpunosti.
Potom u pleh sipa umućen šlag, a odozgo nakapa nekoliko kapi različitih boja za kolače.
Pročitajte Biljke idealne za vrele terase - Odlično podnose visoke temperature, a izgledaju fenomenalno
Zatim se uz pomoć čačkalice "išara" cela površina šlaga tako da se boje prelivaju jedna u drugu, a potom se oljuštena jaja ubace u smesu i lagano okreću prstima tako da svuda dobiju šare, piše Lepa&srećna.
Nakon toga jaja se ostavljaju da stoje u posudi sa šlagom oko 5 minuta.
Potom ih treba isprati pod mlazom vode, i to je to!
Ova šarena jaja bez ljuske savršeno su dekorativna i biće prelep ukras vaše praznične trpeze, a bezbedna su za jelo jer se koriste jestive boje za kolače.
Komentari. (0)