Atina i Nika

Atina i Nika obožavaju ovaj jeftin i zdrav doručak koji većina dece ne može da smisli

Autor:

07.07.2024 10:01

Foto: Foto: Miloš Miletić

Foto: Foto: Miloš Miletić

Doručak Jelene Karleuše njene ćerke obožavaju, zdravo i ukusno



Dobro je poznato da je Jelena Karleuša vegan i da se strogo pridržava zdrave ishrane, a trudi se da svoje navike prenese i na ćerke Atinu i Niku Tošić.

Jelenine i Duškove naslednice uz mamu se hrane zdravo, a za razliku od druge dece Atina i Nika vole ovakva jela.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Jedan od obroka koje muzička zvezda priprema često je po receptu poznate nutricionistkinje Ane Petrović, a doručak Jelene Karleuše sprema se brzo i lako.

Sedam kašika ovsenih pahuljica prelijte sa 150 ml ključale vode i dodajte sveže voće. Jelena obično stavlja borovnice, maline i mango. 

Pročitajte Samo Jelena Gavrilović ima hrabrosti da imenjakinji stane na crtu, ovako se to radi

- Nikad nisam bolesna i smatram da je za to zaslužna ishrana bez mesa. Hranim se velikom količinom voća i povrća. Mnogi će se iznenaditi, ali nikada nisam popila kafu.

Dnevno pijem tri litre vode, a slatkiše prezirem. Sve to doprinosi mojoj vitkoj liniji - otkrila je nedavno Jelena, prenosi Svet.

Privatna Arhiva

 

Inače, doručak Jelene Karleuše dobar je za snižavanje holesterola. Preporučuje se činija ovsenih pahuljica ili hladnih žitarica na bazi ovsa, a najbolje su one koje odstoje potopljene u vodi ili mleku preko noći. 

Ova hrana obezbeđuje do dva grama rastvorljivih vlakana. Ako se u ovsenu kašu doda banana ili malo jagoda, dobija se još gram vlakana.

Komentari. (0)

Loading