Poslastičarski trikovi na besplatnim radionicama Zdravka Gavrilovića

Autor:

14.03.2017 15:38

Foto:

Foto:



Uz Dijamant i Zdravka Gavrilovića uživajte u receptima koji će vas staviti na slatke muke!

Ukoliko ste se umorili od uvek istih recepata, uskršnji period je idealan da isprobate nove i izuzetne ukuse. Uskršnja trpeza nije samo mesto na kojem se porodica okuplja da provede vreme zajedno, već i prilika da pokažete svoje poslastičarske sposobnosti. Slatki zalogaji, u koje se umešaju Dijamant margarin i ljubav učiniće da vaši najmiliji uživaju u fuziji ukusa koju ste pripremili za njih.

U želji da doprinese bogatsvu uskršnje trpeze, Zdravko Gavrilović je u saradnji sa kompanijom Dijamant pripremio niz recepata koje ćete obožavati, a predstaviće vam ih na slatkim radionicama koje će se održati u nekoliko najvećih gradova u Srbiji i biće pravo poslastičarsko iskustvo. Radionice će se održati u BeograduTC Stadion 25.3, Nišu – Roda centar 1.4 i Kragujevcu – Plaza 8.4. Posetioci slatkih radionica imaće priliku da se druže sa Zdravkom Gavrilovićem, saznaju tajnu savršenog kolača ali i da probaju kolače koje je pripremio.

Pratite Dijamantove Facebook i YouTube stranice od 13. marta jer ćete i tamo moći da naučite kako da napravite savršen kolač. Zdravko Gavrilović će vas uvesiti u jedan novi svet poslastičarstva. Recepti birani s ljubavlju učiniće uskršnju trpezu neodoljivom, a svaki kolač će biti malo umetničko delo.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading