A1

Budite sigurni da ste spremni za još jedno nezaboravno putovanje

Autor:

21.06.2024 13:19

Foto: Promo

Foto: Promo

Iskoristite ovo savršeno „2 u 1“ putno rešenje za bezbrižan odmor



Sunčana letnja jutra, prijatne večeri i miris mora u vazduhu su vam uskoro nadohvat ruke. Svi detalji za letovanje su pažljivo isplanirani – od smeštaja do restorana u kojima ćete uživati u lokalnim specijalitetima. Spakovali ste sva dokumenta, novac, omiljeni kupaći kostim, šešir, naočare, kremu za sunčanje i knjigu koju jedva čekate da pročitate na plaži. Sve je spremno i krećete na dugo iščekivano letovanje. Međutim, tek kada stignete do granice, shvatate da ste zaboravili dve ključne stavke: putno osiguranje i roming. Ali, bez brige – tu je „2 u 1“ putno rešenje kompanije A1 Srbija!

Uz Pametno putno osiguranje kompanije A1 Srbija, uz jednostavnu i brzu registraciju u tri koraka, dobićete potpunu pokrivenost od rizika na putu. Sve korisnike koji prvi put aktiviraju ovo osiguranje očekuje i dodatna pogodnost: 3 gigabajta besplatnih roming podataka do kraja godine ukoliko se registruju do 31. jula.

Pretvorite sve potencijalne brige u avanture

Sa A1 Pametnim putnim osiguranjem, svaka potencijalna neprijatnost postaće samo „mala prepreka“ na putu. Pametno putno osiguranje nije obično osiguranje – to je sveobuhvatno rešenje koje uključuje putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od nezgoda, osiguranje prtljaga i pomoći na putu. Jednom kada je aktivirano putno osiguranje se ne troši dok ne otputujete u inostranstvo. Ova funkcija je posebno korisna u slučajevima neočekivanih odlaganja ili otkazivanja putovanja. Još jedna velika prednost ovog jedinstvenog proizvoda na tržištu je što se ne plaća unapred, već putem A1 računa i to samo za dane provedene u inostranstvu.

Ostanite povezani i bezbrižni, gde god da se nalazite

Sa 3GB besplatnog rominga u NEO roming zoni, možete da budete onlajn gde god da se nalazite, sigurni da ćete uvek imati pristup internetu bez dodatnih troškova i u mogućnosti da podelite dragocene trenutke sa porodicom i prijateljima.

Pridružite se „Mreži bezbrižnih putnika“ već danas

Putovanje treba da bude stvaranje nezaboravnih uspomena, a ne briga o mogućim problemima koji mogu da vam se dese u putu. Uz savršeno „2 u 1“ putno rešenje A1 Srbija možete da se opustite i uživate u svakom trenutku, istražujući destinacije na kojima se nalazite sa osmehom na licu. Sve što je potrebno da biste se pridružili „Mreži bezbrižnih putnika“ jeste da, u tri jednostavna koraka, aktivirate Pametno putno osiguranje i 3 GB roming podataka i vaše letovanje može da počne.

Komentari. (0)

Loading