Suzana Mančić

Botanička bašta nadomak centra Beograda, u ovom raju živi Suzana Mančić (foto)

Autor:

03.07.2024 18:17

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Dvorište Suzane Mančić je san svake dame



Suzana Mančić penzionerske dane provodi baš onako kako je oduvek zamišljala - u prirodi, tišini i zasluženom miru.

Godinama je živela sa ćerkama u srcu prestonice, u stanu koji je vremenom postao tesan za tri dame i velikog psa, pa baš zato sada dvorište Suzane Mančić ima dodatnu vrednost.

Boško Karanović

 

Velika kuća sa vrtom bila je san o kojem je voditeljka godinama maštala, a što je neposredno pre odlaska u penziju uspela da dosanja.

Koliko je srećna u domu nadomak Beograda imamo prilike neretko da vidimo na društvenim mrežama gde Suzana često objavljuje detalje koji su veoma zanimljivi.

Plac na kojem je novi dom Suzane Mančić od davnina je vlasništvu njene porodice jer je tu ranije živela prvo njena baka, kod koje je ona kao mala obožavala da dolazi tokom letnjeg raspusta.

Dvorište Suzane Mančić - Botanička bašta na periferiji Beograda

Kao zanimljivu anegdotu svojim pratiocima na Instagramu jednom prilikom je ispričala da je kao dete bacila koščicu šljive koja je danas izrasla i osim što krasi dvorište Suzane Mančić daje sočne crvene plodove.

Osim šljive ima i stabala raznog drugog voća, a na fotografijama se vidi i prelepa hortenzija plave boje koja krasi dvorište i čini da to bude ambijent kao stvoren za uživanje.

Instagram/suzanamancicofficial

 

Baš u takvom čarobnom okruženju, koje u najmanju ruku podseća na Botaničku baštu, voditeljka obožava da provodi prolećne i letnje dane gde okupi prijatelje.

Enterijer kuće u kojoj sada živi Suzana je dugo uređivala u dogovoru sa dizajnerima i arhitektama pa je sada konačno sve zaokruženo i onim najsitnijim detaljima.

Pročitajte Posle 25 godina provedenih sa Simeonom, Suzana Mančić jasna - I to mora da se desi

U njen novi dom najviše vole da navrate ćerke Teodora i Natalija kojima mama veoma nedostaje u stanu, ali su svesne svih prednosti koje kuća i dvorište imaju, posebno u penzionerskim danima.

A kad god je u Srbiji i Simeon, Suzanin suprug uživa u ovom parčetu raja nadomak centra srpske prestonice, te ne krije da i zavidi suprugi u oazi mira koju je sama stvorila.

Instagram/suzanamancicofficial

 

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading