Seka Aleksić

Ona ne glumi divu: Bašta Seke Aleksić po meri svake domaćice na selu (video)

Autor:

10.07.2024 09:02

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bašta Seke Aleksić ima sve što joj je potrebno da pripremi zdrav domaći obrok



Seka Aleksić slovi za porodičnu ženu i pravu domaćicu koja uživa u uređenju doma i pripremanju hrane za svoje najmilije. Kada nije zauzeta snimanjima i nastupima, pevačica najviše vremena provodi u prelepom domu u Staroj Pazovi koji je uredila baš po svojoj meri.

Prostrano dvorište sa bazenom ima mesta napretek za igru njenih naslednika Jakova i Jovana, a bašta Seke Aleksić njoj je posebno važna.

M.A./ATAImages

 

Ona je za „Blic dan“ pokazala kako izgleda dvorište i bašta u kojoj gaji domaće povrće, što joj je, kako je sama istakla, od velike važnosti.

- Još uvek koristim svoj luk koji sam prošle godine izvadila i sredila. Imamo luk, krompir, šargarepu, paradajz, papriku, krastavac... Zelenu salatu, kruške, jedna kruška, jedna jabuka.

Pročitajte Seka Aleksić odbrojava - Jako sam srećna i uzbuđena

Bašta Seke Aleksić ima sve što joj je potrebno za domaće, zdrave obroke, tako da nema potrebe da ide na pijacu.

- U principu trudim se da sve što koristim imam ovde – istakla je pevačica.

 

 

Podsetimo, Sekina i Veljkova kuća nalazi se u mirnom delu Stare Pazove, a po pisanju medija, prostire se na oko 450 kvadrata i neki je nazivaju i dvorcem.

Piljikići su veoma luksuzno opremili svoju vilu iz snova, te se u dvorištu nalaze bazen, tuš, džakuzi, bašta sa egzotičnim voćem, kao i kokošinjac koji je pevačica jednom prilikom dobila od Veljka za rođendan.

Komentari. (0)

Loading