Nataša Bekvalac

Raj na zemlji na svega sat vremena od Beograda, salaš Nataše Bekvalac vredi čitavo bogatstvo, uverite se i sami

Autor:

11.07.2024 10:47

Foto: Boško Karanović Story

Foto: Boško Karanović Story

Salaš Nataše Bekvalac sređen je do poslednjeg detalja



Nataša Bekvalac je luksuzno imanje u Čeneju uredila po poslednjoj modi, a o lepoti ovog mesta često se priča i piše. 

Naime, salaš Nataše Bekvalac prostire se na 3.500 kvadratnih metara, a pevačica je u njegovo uređenje, prema pisanju medija, uložila pozamašnu svotu novca. 

Instagram

 

Prostrano i lepo uređeno dvorište opasano je zelenom ogradom, nema komšija u blizini, pa joj je tako obezbeđena željena privatnost. Tu je i bazen u kojem se njena porodica opušta tokom letnjih dana.  

Luksuzna nektetnina poseduje dve velike dnevne sobe opremljene unikatnim nameštajem, nekoliko spavaćih soba i kupatila.

Salaš Nataše Bekvalac je raj na zemlji

Natašina vila je opremljena i najluksuznijim nameštajem. Kuća poseduje dva dnevna boravka, nekoliko spavaćih soba i kupatila.

Jednu od soba Nataša je namenila onima koji su romantični, a u njoj dominiraju cvetni dezeni.

Ovu oazu mira koristi i sama pevačica, koja neretko tu boravi sa ćerkama Katjom i Hanom, a nema sumnje da će i više vremena provoditi tu sada kada je odlučila da se povuče iz medija i sa scene, te da se posveti stvaranju muzike.

Instagram

 

Instagram

 

Međutim, kako je prošla epidemija korona virusa, pop pevačica je shvatila da može i da zaradi od svoje vikendice pa se tako salaš Nataše Bekvalac može naći na sajtovima za iznajmljivanje nekretnina.

Kako mediji prenose, pevačica za dan prihoduje od vile 800 evra, a Katarina Grujić i Marko Gobeljić su upravo tamo upriličili opštinsko venčanje.

Podsećanja radi, dok su radovi još bili u toku, na salaš Nataše Bekvalac ušli su lopovi koji su tada ukrali sav alat, a pre tri godine pevačica je doživela neprijatnost kada je nepoznati muškarac upao na njen posed. 

Pročitajte Plav, visok, prezgodan, Nataša Bekvalac blista u njegovom zagrljaju - Ljubavi moja (foto)

On je navodno uspeo da prođe kapiju i pojavio se na vratima kuće, noseći pevačici poklon i cveće. Nataša mu se suprotstavila, zahtevajući da odmah napusti njenu kuću, što je čovek ubrzo i učinio.

Nemili događaj ona je istog dana prijavila nadležnim organima kako se slična situacija više ne bi ponovila. 

 

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading