Astrologija

U narednih 28 dana tri horoskopska znaka će biti na velikim iskušenjima, ovo nikako ne smete da uradite

Autor:

30.07.2024 19:16

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Tri horoskopska znaka koja će biti na velikim iskušenjima su....



Poznati astrolozi tvrde da će se ova tri horoskopska znaka u narednih 28 dana naći pred velikim iskušenjima.

Shutterstock

 

Jednom godišnje Mesec u Biku obrazuje kvadrat sa Suncem u Lavu stvarajući poslednju Mesečevu četvrt, a tri horoskopska znaka koja će u narednom periodu biti pod najvećim uticajem su Rak, Bik i Ribe. 

Pročitajte Žene rođene u ova tri horoskopska znaka nikako nemaju dobar odnos sa svekrvom, razlog je ovo

Uticaj lunarnog ciklusa

Kada je Mesec u fazi opadanja, poput današnjeg, ova tri horoskopska znaka ne treba da započinju velike poslove, već da ih privode kraju.

Ovo je period opuštanja dok se Zemljin satelit priprema za fazu mladog meseca, koja će biti 4. avgusta na 12. stepenu Lava.

Aspekti Meseca

Osim kvadrata sa Suncem, poslednja Mesečeva četvrt obrazuje trigon sa Merkurom u Devici i kvadrat sa retrogradnim Plutonom u Vodoliji.

Harmoničan aspekt između Meseca i Merkura povoljno utiče na donošenje poslovnih odluka, komunikacije, trgovinu i učenje.

S druge strane, izazovan aspekt između Meseca i Plutona može podstaći potrebu za dominacijom kod jačeg pola, dok istovremeno donosi uvećanje prihoda.

Shutterstock

 

Saveti za vreme mesečeve faze

U vreme ovogodišnje poslednje mesečeve faze u Biku preporučuje se da privodite kraju poslove započete u vreme mladog meseca, posebno one koji su povezani sa zemljom, nekretninama, bankarstvom, trgovinom, građevinarstvom, poljoprivredom, umetnošću i antikvitetima.

Ova faza može doneti novac i povećanje prihoda, posebno u ovim oblastima.

Komentari. (0)

Loading