Veljko Ražnatović

Evo šta doručkuju deca Veljka Ražnatovića, nekim roditeljima se ovo neće svideti (foto)

Autor:

01.08.2024 21:18

Foto: M.M./ATAImages

Foto: M.M./ATAImages

Deca Veljka Ražnatovića se raznovrsno hrane, evo šta jedu za doručak



Nakon što se ostvario u najlepšoj životnoj ulozi Cecin sin odlučio je da vilu u Ljutice Bogana zameni kućom u Titelu koju je nakon venčanja dobio u miraz. 

Modernu višespratnicu mladi bračni par uredio je po svom ukusu, a velelepno dvorište okruženo je visokom betonskom ogradom što omogućuje da deca Veljka Ražnatovića imaju bezbrižno detinjstvo.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Iako su Bogdanini roditelji uvek spremni da priskoče u pomoć, mlada mama trudi se da o naslednicima brine sama, a doručak za mališane priprema odmah nakon buđenja.

Pročitajte Ceca ostala zatečena, Veljko Ražnatović oštro poručio - Ti si baba tom detetu

Deca Veljka Ražnatovića imaju raznovrsnu ishranu, međutim, poput većine mališana obožavaju da jedu kuvane viršle koje većina roditelja izbegava da služi zbog raznih teorija o štetnosti. 

ac3isb4ck/instagram

 

Ipak, ne smemo zaboraviti da se Rodići godinama bave uzgojem pilića što nas navodi na pomisao da su viršle domaće proizvodnje. O svojoj, ali i o ishrani sinova govorio je i mladi Ražnatović. 

- Jedem samo ono što sam uzgajam, to je dosta zdravije i za decu. To je bilo na ženinu inicijativu. Tast mi gaji piliće, a ja prasiće, imamo svoju farmu.

Ne nedostaje mi Beograd, nimalo. Za mene je mnogo bolje selo, a Titel je stvarno prelep. Uživam na reci, u divljini, brdu - objasnio je jednom prilikom Veljko. 

Komentari. (0)

Loading