Iskra Brajović

Iskra Brajović u poodmakloj trudnoći uspeva da izvede nešto što je mnogim ženama nezamislivo, bravo!

Autor:

09.08.2024 08:45

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Trudna Iskra Brajović ne odustaje od svoje velike ljubavi



Da je Iskra Brajović trudna, tek nedavno smo saznali iako je glumica uveliko u blagoslovenom stanju.

Vest o prinovi glumica je nedavno potvrdila za domaće medije, a kako je sama istakla, dugo je krila trudnoću zbog komplikacija.

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

 

„Sinoć smo imali poplavu u stanu, kao da smo upali s čamca u reku... I ceo dan sam u krpama i čaršavima po podu, nosamo stvari u perionicu i sušionicu jer smo bukvalno sve od tkanina iskoristili da se pokupi voda...

E, tako mrtvoj umornoj, javljaju mi drugarice da se piše o mojoj trudnoći broj dva, koju sam, zbog početnih komplikacija, vešto krila od mnogih.

Pročitajte Tata, ja se ne ljutim, tata, dobro je... Ćerka Voje Brajovića posvetila mu dirljivu pesmu

I tad shvatim, ma nek je više lepih vesti! Poplava se reši lako. A i voda se pušta za sreću, što se kaže", napisala je tada glumica na Instagramu.

Inače, ona će se u ulozi majke ostvariti drugi put, a kako provodi trudničke dane, imamo prilike da vidimo na društvenim mrežama.

 

 

Kao strastveni ljubitelj joge, trudna Iskra Brajović treninge ne propušta, samo ih je sada prilagodila drugom stanju.

„Kao neko ko vežba jogu duže od deset godina, i u drugoj trudnoći mi je nezamislivo pustiti par dana bez vežbanja. Naravno, sve umereno i prilagođeno stanju.

Pročitajte Najoriginalniji stan na Vračaru - Ovde živi ćerka Voje Brajovića

Ali uz adekvatne vežbe, bolovi u kičmi trećeg trimestra i neprospavane noći bez udobnog položaja padaju mnogo lakše”, poručila je lepa glumica kojoj se mnoge trudnice dive što ne odustaje od vežbanja.

Dobro je poznato koliko joga vežbe mogu biti izazovne, pa ih mnoge dame izbegavaju, a ona ih sa lakoćom izvodi u drugom stanju.

Podsetimo, Iskra se nakon nekoliko godina razdvojenosti pomirila sa suprugom Sinišom Babićem, s kojim već ima ćerku Ines, a sada zajedno sitno broje do dolaska druge bebe na svet.

Komentari. (0)

Loading