Princeza Dajana

Kuvar princeze Dajane otkrio kom jelu nije mogla da odoli, mislili smo da se ne služi na dvoru

Autor:

10.08.2024 17:01

Foto: Julian Parker/Getty Images

Foto: Julian Parker/Getty Images

Omiljeno jelo princeze Dajane više nije tajna, ovo je najviše voleo da jede



Otkako se, početkom osamdesetih, verila sa princem Čarlsom svet je sa najvećom pažnjom pratio svaki korak njegove izabranice. 

Za razliku od ostalih članova kraljevske porodice, princeza nije bila preterano zahtevna kada je hrana u pitanju, a omiljeno jelo princeze Dajane više nije tajna. 

Profimedia

 

Naime, svima je već dobro poznato da je princeza do poslednjeg dana bila fizički aktivna. Obožavala je step-aerobik, kardio, rolanje i šetnje, a jutra je uglavnom provodila u teretani.

Pročitajte Nije znao da uključi veš-mašinu, ali ovo jelo je Dragan Nikolić uvek sam spremao, evo i recepta

Daren Mekgrejdi, kuvar koji je godinama radio za princezu Dajanu, tvrdi da je tri puta nedeljno tražila doručak bogat proteinima, a siromašan ugljenim hidratima.

Prema njegovim rečima, omiljeno jelo princeze Dajane bio je pasulj. 

- Htela je pasulj jer joj je neko rekao da ima malo ugljenih hidrata, malo masti i proteina, što je odlično za nekoga ko vežba - rekao je Mekgrejdi.

Profimedia

 

Iako pasulj u našim krajevima nije namirnica koje se jede za doručak, deo je tipičnog engleskog doručka i poslužuje se uz jaja, slaninu, kobasice i gljive.

Princeza Dajana konzumirala je pasulj iz konzerve. U pola limenke nalazi se 150 kalorija, 9 grama proteina i 0 grama masti.

Komentari. (0)

Loading