Jelena i Novak

Na velelepnom imanju Jelena i Novak imaju čak i kokošinjac, izgleda nesvakidašnje (foto)

Autor:

14.08.2024 20:01

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Imanje Jelene i Novaka nestvarno je lepo, ipak, jedna prostorija posebno se izdvojila



Iako u rodnom Beogradu ima penthaus od 250 kvadrata, Novak Đoković poseduje i nekoliko nekretnina širom zemlje i sveta.

O vili u Marbelji i stanu u Monaku naširoko se pričalo i pisalo, međutim, veliku pažnju privuko je i imanje Jelene i Novaka na Kosmaju koje su pre nekoliko godina za 2,9 miliona evra kupili od Karića. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Velelepno imanje Jelene i Novaka prava je oaza mira. Ne samo da odiše luksuzom, već po stilu gradnje malo podseća na klasične američke rančeve, ali sa pogledom na zelenu Šumadiju.

Pročitajte Snažna poruka - Evo kako Tara Đoković bodri tatu, preslatko (foto)

Nekretnina u jednom od najlepših predela Srbije idealno je mesto za porodični odmor i meditaciju, tehniku koja našem najboljem teniseru pomaže da savlada svaku prepreku i vrati se kao pobednik.

Imanje Jelene i Novaka poseduje i jednu posebnu prostoriju. U pitanju je raskošni kokošinjac koji je u vreme kada je izgrađen bio prava atrakcija. 

Osim što je bio funkcionalan, ovaj kokošinjac imao je čak i kristalni luster što je izazvalo veliko iznenađenje i fascinaciju među posetiocima.

Sada kada je imanje u vlasništvu Đokovićevih nije poznato da li je kokošinjac zadržao svoj originalni izgled, ali se zna da je vila prošla značajnu renovaciju kako bi se prilagodila ukusu novih vlasnika.

Renovacija je trajala skoro godinu dana, što ukazuje na ozbiljnost i posvećenost u adaptaciji imanja.

Kada je o materijalu reč, u kući, čija površina iznosi četiristo kvadrata, preovlađuju prirodni – kamen i drvo. Komadi nameštaja imali su izraženu rustičnu notu, a posebnu draž davali su antikviteti.

Imanje Novaka i Jelene pravi je raj na zemlji, nestvarni zalasci sunca pružaju spokoj i mir, a ujedno bude i najdivnije emocije. 

Komentari. (0)

Loading