Merjem Uzerli

Testa i slatkiša se ne odriče, a izgleda kao devojčica: Ovo je tajna vitke linije Merjem Uzerli

Autor:

15.08.2024 09:30

Foto: Neilson Barnard/Getty Images

Foto: Neilson Barnard/Getty Images

Dijeta Merjem Uzerli daje rezultate



Merjem Uzerli proslavila se ulogom Hurem, jedine zakonite supruge Sulejmana Veličanstvenog. U privatnom životu ima dvoje dece i vitku liniju na kojoj bi joj i mnogo mlađe dame pozavidele. 

Photo by Tim P. Whitby/Getty Images for The Red Sea International Film Festival

 

Slavna glumica velika je gurmanka – obožava jaku hranu i slatkiše, međutim, kad primeti da su je kilogrami uzeli pod svoje, čuvena dijeta Merjem Uzerli tu je da reši problem. 

Pročitajte Najnovija fotografija Merjem Uzerli napravila pravu pometnju, konačno staje na ludi kamen?

- Da budem iskrena, postoje momenti kada se intenzivno bavim sportom, čak preterujem, a ima dana kada ne radim apsolutno ništa. Pokušavam da održim ravnotežu.

U jednom periodu mesec dana svakog jutra jela sam hleb sa "nutelom", a onda nisam mogla da joj se približim godinu dana.

Samo treba biti disciplinovan i stati kada je najslađe. Jela sam i testo, i slatkiše, i meso, i voće, povrće, sve, ali u ograničenim količinama - priznaje ona. 

Dijeta Merjem Uzerli veoma je jednostavna. Za doručak glumica preferira šolju rižota bez putera sa kašikom maslina i čaj bez šećera ili sir sa svežim spanaćem i čašu soka od pomorandže.

Ručak uglavnom čini turska čorba od sočiva, turski gulaš, pileća salata s jogurtom, spanać sa mesom i pirinčem ili kebab sa patlidžanom.

Dok za večeru jede kuvanu piletinu, paradajz i zeleni čaj bez šećera, kuvanu govedinu i čašu ajrana ili šolju jogurta, paradajz i šargarepu. 

Arnold Jerocki/Getty Images

 

Fenomenalna dijeta Merjem Uzerli ne zahteva mnogo odricanja, a sudeći po njenim najnovijim fotografijama na društvenim mrežama daje vidljive rezultate. 

”Prepolovila se”, ”Koliko dobro izgleda ova žena”, ”Nema lepše”, samo su neki od komentara.

Komentari. (0)

Loading