Elena Karaman

Kristalni lusteri, ćupovi, metle, skulptura: Elena Karaman otvorila vrata novog doma (video)

Autor:

19.08.2024 21:45

Foto: Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Foto: Miloš Nadaždin

Dom Elene Karaman besprekorno je uređen, mislila je na svaki detalj



Elena Karaman bavi se dizajnom enterijera, te ne treba da čudi što je uređenju svog doma posvetila mnogo truda i energije.

Novi dom Elene Karaman nalazi se na Kosmaju, a kako izgleda imali smo prilike da vidimo na društvenim mrežama.

Miloš Nadaždin

 

„Moj dom... Moj intimni hram.

Enterijer treba da nosi pečat naše duše. On ne treba da bude savršen, već ogledalo našeg života i onoga što nosimo u sebi.

Moji enterijeri su slojeviti i zato, kao dizajner, sa klijentima vrlo često provodim vreme u intimnim razgovorima koji najmanje imaju veze sa dekoracijom i arhitekturom.

Teme kao što su umetnost, literatura, doba godine koje im dušu boji naročitom radošću, muzika, epoha koja ih posebno intrigira, to su moje smernice za rad.

Pročitajte Eleni Karaman pošlo za rukom ono o čemu svi maštaju, nedostajao je samo on (foto)

Lako je dizajnirati i projektovati kuću, malo je teže od kuće napraviti dom. Ognjište, oko koga će generacije pisati svoje lične porodične legende”, poručila je dizajnerka u opisu videa.

Inače, nekadašnji dom Elene Karaman i Jugoslava Karića sada je u vlasništvu Novaka i Jelene Đoković, a specifičnost vezana za pomenutu nekretninu je to što ima čak i kokošinjac.

 

 

Kako su mediji tada preneli, krajem 2020. godine, nakon što su potpisali papire za razvod braka, Elena i Jugoslav Karić svoje raskošno imanje na Kosmaju odlučili su da prodaju za 2,9 miliona evra.

Sada Elena ima novu porodičnu oazu koja je besprekorno uređena.

 

Komentari. (1)

Loading
Tijana

20.08.2024 17:05

Ona je kraljica enterijera i fatalna za muskarce, obozavam je! Na crtu moze da joj stane mozda jedino Severina i niko vise!