Tanja Bošković

Ne zna za prehladu i apoteku: Tanja Bošković otkriva tajnu mladolikog izgleda i dobrog zdravlja

Autor:

01.10.2024 18:40

Foto: Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izgled Tanje Bošković proizvod je zdravog duha i molitve



Jedna od najpoznatijih srpskih glumica, Tanja Bošković, uvek je zračila harizmom i lepotom. Kako i u sedamdesetim godinama uspeva da sačuva mladoliki izgled i zdrav duh, pitanje je koje zanima javnost.

Poput intrige, skoro je neverovatno da izgled Tanje Bošković privlači toliko interesovanje. Iako je pušač preko pedeset godina, ova sedamdesetjednogodišnja glumica tvrdi da nikada nije imala ozbiljnih zdravstvenih problema, pa čak ni prehladu. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Skoro tri decenije Tanja Bošković nije pokucala na vrata lekarske ordinacije. Kako kaže, ključ njenog zdravlja leži u veri i molitvi.

- Ne pijem lekove i nisam imala nikakve intervencije, ni spolja ni iznutra. Molitva me leči, a crkva mi daje snagu. Trudim se da svakodnevno budem bolja osoba, iako ponekad umem da budem prava rđa – izjavila je Tanja, i dodala:

- Kajem se zbog svojih postupaka, ali verujem da me molitva drži zdravom. U svojih sedamdeset jednu godinu, kijavicu nisam imala preko trideset godina.

Pročitajte O ovome su ćutali godinama - evo zbog čega je Tanja Bošković napustila seriju „Srećni ljudi”

Zdrav i bogat duhovni život jedna je od osnovnih stvari kojih se glumica pridržava. Tanja Bošković je priznala da je u jednom periodu života razmišljala o tome da se zamonaši. Priznala je sebi na vreme da za to, ipak, nema dovoljno poslušnosti jer je oduvek bila buntovnica.

Ipak, njena vera joj daje snagu da prebrodi sve izazove u životu i poslu. Pored duhovne snage, glumica se oslanja i na fizičke aktivnosti kako bi ostala zdrava, a redovan pokret je zaslužan za dobar izgled Tanje Bošković.

Marko Vulević

 

- Teški fizički poslovi me sprečavaju da postanem narkomanka ili alkoholičarka. Kada mi je teško, uzmem da spremam kuću ili se posvetim nekoj aktivnosti koja me umiri. U našem poslu je lako postati boem, jer nas adrenalin često ponese, ali je važno pronaći balans - ističe glumica.

Tanja, takođe, smatra da je važno održati zdrav duh, naročito u svetu glume, gde se svaka emocija prenosi na scenu. 

Pročitajte Tanja Bošković bila je na korak do monašenja, a onda je usledio potpuni preokret

- U pozorištu, sve što izgovorimo ili način na koji nekoga pogledamo, može ostaviti duboke posledice. Zbog toga je važno sačuvati empatiju i ne zaboraviti na duhovnu dimenziju našeg posla - zaključuje Tanja.

Mudrost i iskustvo koje glumica nesebično deli sa svojom publikom i mladim kolegama dodatno oplemenjuju poziv koji je odabrala. To je ono što joj pruža zadovoljstvo, pa je to i razlog za dobar izgled Tanje Bošković u godinama koje su za poštovanje.

Komentari. (0)

Loading