Mina Joksimović

Ćerka Željka Joksimovića svima jasno poručila: Napravila sam korak dalje

Autor:

08.10.2024 21:05

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mina, ćerka Željka Joksimovića objavila svoj akademski uspeh



Ćerka Željka Joksimovića, talentovana Mina Joksimović, objavila je na svom Instagram-profilu veliku i radosnu vest.

Mlada umetnica već neko vreme gradi svoje ime u muzičkom svetu, a dosadašnji trud postavio ju je na stepenicu više. Naime, ćerka Željka Joksimovića pohvalila se da je završila master-studije.

 

 

Na spomenutoj društvenoj mreži Mina je podelila fotografiju na kojoj pozira sa svojim master-radom, a u opisu fotografije objasnila temu njenog rada.

- "Filmska muzika Zorana Simjanovića u filmovima Srđana Karanovića". Istražujući svet njegovog zvuka, napravila sam korak dalje u svom - napisala je Mina, ne skrivajući ponos zbog ovog akademskog dostignuća.

R.R./ATAImages

 

Ubrzo nakon objave o svom uspehu, ćerka Željka Joksimovića počela je da prima brojne čestitke u komentarima. Međutim, najemotivniji komentar ostavio je njen otac.

- Čestitam, ljubavi tatina, preponosan sam - napisao je Željko uz niz emotikona, čime je dodatno raznežio sve pratioce i fanove koji su se pridružili čestitkama. 

Pročitajte Pre 29 godina ona je promenila život Željka Joksimovića iz korena, lepa je kao san

Izgleda da ćerka Željka Joksimovića nastavlja da uspešno korača očevim stopama, dok publika s nestrpljenjem očekuje njene nove uspehe ka vrhu svetske muzičke industrije.

Komentari. (0)

Loading