Ceca i Anastasija

Umesto u mladu, svi su gledali u majku: Ovako je Ceca izgledala na Anastasijinoj svadbi (foto)

Autor:

29.05.2024 17:10

Foto: M.M./ATAImages/Instagram

Foto: M.M./ATAImages/Instagram

Haljina Cece Ražnatović samo za vamp žene, da li joj priliči?



Venčanje Anastasije i Nemanje Gudelja koje se juče odigralo u vili Ražnatovića na Dedinju i dalje je jedna od glavnih tema domaćih portala.

Nesvakidašnja venčanica koju je mlada nosila opčinila je mnoge, a budući da su samo pojedine fotografije sa venčanja osvanule na mrežama, mnogi su se pitali šta je Ceca nosila kada je udavala ćerku.

Instagram/raznatovicanastasija

 

I dalje uzbuđena povodom prelepog događaja, Anastasija još uvek deli lepe momente sa svojim pratiocima, te je tako podelila video u kome baca bidermajer, a na kome je haljina Cece Ražnatović privukla najviše pažnje.

Dok je folk diva pokušavala da uhvati buket, svi su gledali u njene vitke noge koje je istakla u mini kreaciji.

Pročitajte Umesto kume Anastasija na današnjem venčanju imala kuma, evo i koga, iznenadićete se

Top haljina sa velikim našivenim cvetovima folk zvezdi je stajala bolje nego ikad, što je mnoge navelo da kažu da je na trenutak zasenila mladu.

Iako nije pobedila u hvatanju bidermajera, haljina Cece Ražnatović bila je apsolutni hit na venčanju, pa se sada mnoge dame pitaju gde mogu da nađu sličan model.

Instagram

 

Podsetimo, Anastasija i Nemanja venčali su se u prisustvu kumova i članova porodica. Cecina ćerka izgovorila je sudbonosno „da“ u božanstvenoj kreaciji šampanjac boje, asimetričnog kroja, dok joj je kosa bila uvijena u talase.

Odmah po završetku građanskog venčanja fudbaler je sa majkom i sestrom napustio vilu kako bi otišao na trening, a ubrzo po završetku se vratio svojoj supruzi gde su nastavili slavlje do duboko u noć.

Komentari. (0)

Loading