Jovana Joksimović

Ogrlica Jovane Joksimović od suvog zlata, jasna poruka u četiri slova, ide uz svaku kombinaciju (foto)

Autor:

09.06.2024 08:56

Foto: Miša Obradović

Foto: Miša Obradović

Ogrlica Jovane Joksimović ima posebno značenje



Jovana Joksimović u svakoj prilici je savršeno odevena i bez dileme bi mogla da ponese titulu modne ikone.

Njene odevne kombinacije pažljivo se analiziraju, a modnim znalcima nijedan detalj ne može da promakne. Ovoga puta ogrlica Jovane Joksimović privukla je posebnu pažnju javnosti. 

M.A. ata images

 

Atraktivna voditeljka nedavno se pojavila na modnoj reviji koju je održala srpska dizajnerka Marija Tarlać. U haljini sa leopard printom mamila je uzdahe, ipak, ogrlica Jovane Joksimović nije prošla nezapaženo.

Pročitajte Mnoge žene ga kriju kao zmija noge, ali ne i Jovana Joksimović (foto)

U pitanju je zlatna ogrlica koju krasi privezak na kome piše ”ljubav”. Budući da neguje tradicionalne vrednosti i da porodicu smatra svojim najvećim uspehom, poruka ispisana na nakitu baš ide uz nju. 

Omiljena ogrlica Jovane Joksimović ide uz svaki stajling, pa je bez probema možete nositi i u nekoj kežual varijanti. 

M.A. ata images

 

Podsećanja radi, dvadeset meseci posle bajkovitog venčanja na Maldivima, Jovana i Željko Joksimović su se na večnu ljubav zarekli i u beogradskoj Crkvi svetog Aleksandra Nevskog.

Pročitajte Iznenadni krah ljubavi Jovane Joksimović je sve zatekao, izgledali su tako zaljubljeno i srećno

‒ Nije bilo protokola ni bilo kakvih obaveza. Cilj nam je bio da zvanice budu rasterećene i opuštene, da se osećaju kao da su došle na dobru žurku.

U pozivnicama smo apostrofirali da nam osim osmeha ništa drugo nije potrebno, što smo i dobili, mnogo osmeha i dobrog raspoloženja - rekla je svojevremeno voditeljka za "Hello!". 

U skladnom braku Jovana i Željko dobili su troje dece - sina i dve ćerke.

Bliznakinje Ana i Srna svet su ugledale početkom oktobra 2017. Razlika u godinama između njih i dečaka nije velika, pa verujemo da Kosta uživa u ulozi starijeg brata i da je pravi mali džentlmen.

Komentari. (0)

Loading