Novak Đoković

Iako je Jelena u neobičnoj haljini bila tu, sinoć su Beograđani gledali u Novaka, ovo je razlog

Autor:

19.06.2024 08:28

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Novak Đoković na koncertu Nika Kejva blistao



Novak Đoković na koncertu Nika Kejva pojavio se u društvu supruge Jelene vidno nasmejan i raspoložen, te uživao u vanvremenskim hitovima tokom čitave večeri.

Ipak, ono što je privuklo više pažnje od njegove same pojave jeste stajling, tako jednostavan a opet veoma ekscentričan jer se ne bi svako upustio da ovako kombinuje odevne predmete.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Najbolji teniser svih vremena pojavio se u običnoj beloj majici, svetlim farmerkama i košulji od tamnijeg džinsa, dok je uz to uklopio patike u istoj nijansi majice.

Svi pogledi bili su uprti u bračni par Đoković tokom trajanja koncerta, a ono što modni stručnjaci tvrde je da Novak ima istančan modni ukus jer se okuražio da spoji nespojivo.

Poznato je da je veoma nezgodno uparivati džins različitih desena i materijala, te muškarci neretko greše kada požele stajling sličan Noletovom. Ali on ne greši.

I to mu je pošlo za rukom, pokazavši da je nekad manje-više i da je jednostavnost ključ dobrog stajlinga, čime se vodi i njegova lepša polovina.

Pročitajte Novak Đoković i Nemanja Gudelj nju će proklinjati dok su živi, zagorčala im je život

Pripadnice lepšeg pola okružile su ga vrlo brzo, pa je on svakoj poklonio pažnju uživajući u opuštenim razgovorima dok spektakl nije počeo.

Podsetimo, najbolji teniser sveta već neko vreme boravi u rodnom gradu gde su pre dva dana proslavili Jelenin 38. rođendan, a ponesen sjajnom atmosferom Novak je supruzi zapevao omiljenu pesmu.

Ipak, Đoković ne odmara već se polako priprema za Vimbldon i Olimpijske igre. S obzirom na nedavnu operaciju ima poseban režim treninga kako se ne bi preforsirao.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari. (0)

Loading