Anastasija Gudelj

Pastelni tonovi i jesenji print: Kupaći Anastasije Gudelj košta 5.000 dinara, da li biste ga nosile ovog leta?

Autor:

01.07.2024 09:48

Foto: Magazin Venčanje

Foto: Magazin Venčanje

Kupaći Anastasije Gudelj će svaka dama poželeti u svom garderoberu



Izbor kupaćeg kostima veoma je važan za svaku ženu. Osim potrebe da bude udoban, bitno je i da prati liniju tela, a kupaći Anastasije Gudelj će ovog leta svaka dama poželeti.

Instagram

 

Na društvenoj mreži Instagram mlada muzička zvezda objavila je video snimak sa luksuzne jahte, a kupaći Anastasije Gudelj oduševio je dame koje pomno prate svaki njen korak. 

Pročitajte Ceca je Bogdani dala svoju venčanicu, a Anastasija je Gudelju izgovorila da u ovakvoj haljini (foto)

Ovoga puta Anastasija je odabrala dvodelni kupaći koji u prvi plan stavlja njenu izvajanu figuru. U pitanju je model ”Wild Foliage” koji na zvaničnom sajtu popularnog brenda ”Calzedonia” košta 42 evra. 

Celokupan stajling zaokružila je kačketom nežnoroze boje čija je cena 550 evra, a bujna kosa nežno je milovala njena ramena. 

Iako kupaći Anastasije Gudelj stoji kao saliven, pevačica ne krije da je ranije kuburila sa viškom kilograma kojih je uspela da se reši tek kada je promenila režim ishrane i počela redovno da trenira. 

- Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane - rekla je svojevremeno  za „Story“.

- Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju.

Komentari. (0)

Loading