Ana Divac

U ovoj haljini od 300 maraka je Ana Divac stala pred matičara, nije želela klasičnu venčanicu

Autor:

02.07.2024 10:35

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Venčanica Ane Divac



Ana i Vlade Divac ostavljaju utisak skladnog para, koji i posle toliko vremena vežu iskrene i snažne emocije. O njihovom venčanju često se pričalo i pisalo, međutim, niko nije znao kako je izgledala venčanica Ane Divac. 

Luštica Bay

 

Pre tačno 35 godina bračni partneri su se u Beogradu jedno drugom zarekli na večnu ljubav, a nakon što je na društvenim mrežama podelila fotografije sa svadbe, venčanica Ane Divac mnogima je zapala za oko. 

- Moja venčanica je koštala 300 maraka, njegov sako je bio napravljen za reprezentaciju Jugoslavije. Pred venčanje smo se bili zaglavili u liftu, pa smo kasnili 15 minuta.

Posle mnogo godina smo sreli par koji se venčavao posle nas, na plaži u Majamiju, i častili ih pićem da nam oproste što su morali da čekaju duže svoj red.

Pročitajte Ne, to nije hotel - Vila Ane i Vlada Divca jedna je od najluksuznijih u Beogradu (foto)

Vlade je dan pre toga bio draftovan za LA Lejkerse, a ja nisam imala pojma ko su oni i šta to tačno znači. Bila sam srećna što ću živeti u Los Anđelesu, koji sam pre toga gledala samo na filmovima.

Svadba nam je bila na splavu "Dijalog", uz DJ muziku rock&rolla osamdesetih. Igrali smo do jutra. Srećna 35. godišnjica ljubavi, prijateljstva i avanture - napisala je ona. 

Naizgled jednostavna venčanica Ane Divac istakla je njenu vitku liniju, a gola ramena dala su notu elegancije i prefinjenosti.

Na svom venčanju Ana je imala paž frizuru i šiške, a plava kosa je do danas ostala njen zaštitni znak. Mladoženja je, s druge strane, blistao u odelu ispod kojeg je imao belu košulju i kravatu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

Venčanica Ane Divac oduševila je dame koje su na račun njenog izgleda, šarma i skromnosti imale samo reči hvale. 

”Prelepa”, ”Jednostavno, a efektno”, ”Skromna i prelepa žena”, samo su neki od komplimenata.

Komentari. (0)

Loading