Nina Seničar

Prikriva čak i stomak u 9. mesecu trudnoće, haljina Nine Seničar je pravi letnji izbor

Autor:

03.07.2024 19:34

Foto: Rodin Eckenroth /Getty Images

Foto: Rodin Eckenroth /Getty Images

Haljina Nine Seničar je nešto što morate imati ovog leta



Nina Seničar broji sitno do trenutka kada će na svet doneti drugo dete.

Kako poslednje dane blagoslovenog stanja provodi tokom leta, stajling mora da joj bude lagan i jednostavan, a haljina Nine Seničar koju je danas ponela je pravi izbor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Glumica uživa u porodičnom domu sa suprugom Džejsom Elisom i ćerkicom Norom, a kad god im obaveze dozvole obožavaju da ugoste prijatelje na branču ili večeri.

Tako je bilo i ovog vikenda, a osim bogate trpeze koju je pripremila za svoje goste mogli smo da vidimo kako izgleda omiljena trudnička haljina Nine Seničar.

Haljina Nine Seničar je preudobna

Jednostavna, pamučna haljina kratkih rukava dovoljno široka da je ne steže je manekenkin izbor za sam kraj trudnoće.

Kako je i sama Nina napisala u opisu fotografije, ovo je idealan stajling za visoke temperature i veliki stomak shodno devetom mesecu trudnoće.

Uz ovu efektnu, a običnu haljinu glumica je savršeno uklopila nežne minđuše i narukvicu od zlata za koju je sentimentalno vezana.

Pročitajte Ja da se porađam, a on u kafani - Nina Seničar jasna, ovo radi pravi muž

Mnogi pratioci posumnjali su da je Nina ovom bojom haljine možda htela nešto da nam poruči između redova, s obzirom da je u pitanju bebiplava nijansa.

Kao što je poznato, ona nije želela da otkriva pol drugog deteta dok ono ne stigne na svet, a da li su ove spekulacije istinite saznaćemo kroz nekoliko dana.

 

Komentari. (0)

Loading