Ljiljana Blagojević

Haljina Ljiljane Blagojević stvorena za leto, komotna, ženstvena, prikriva svaki nedostatak

Autor:

08.07.2024 19:15

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Haljina Ljiljane Blagojević skriva baš sve nesavršenosti



Istaknuta dramska umetnica Ljiljana Blagojević spas od letnjih vrućina potražila je daleko od Beograda. Glumica je spakovala kofere i otputovala u Crnu Goru gde uživa u društvu prijateljica, a svoje pratioce redovno obaveštava o tome kako se provodi.

Osim prelepih morskih pejzaža koje deli na Instagramu, damama koje je prate najviše je za oko zapala haljina Ljiljane Blagojević koja je pun pogodak za leto.

Instagram

 

Poznato je da crna boja nikada ne izlazi iz mode, kao i da uz sve može da se kombinuje, a pripadnice nežnijeg pola posebno je vole zato što savršeno prikriva svaki nedostatak.

Ovaj model dovoljno je komotan da se u njemu osećate prijatno, a posebno je dobro to što ga možete iskombinovati uz gotovo svaki pojas.

Pročitajte Ljiljana Blagojević se javno obratila suprugu, 40 godina provela je kraj njega - Siniša, hvala ti!

Haljinu Ljiljane Blagojević možete uklopiti uz sandale raznih boja, mokasine ili papuče, i bićete savršeno obučene za jedan letnji dan.

Inače, kada nisu na moru, Ljiljana i njen suprug Siniša Kovačević najviše vremena provode u vikendici u Surduku.

Instagram

 

- Ostaćemo u Surduku dok ne demantuju moje razloge za selidbu. Reč je o mestu gde pekari starim ljudima nose hleb na kućnu adresu.

Često kažem da u Beogradu imam vikendicu, a na selu živim. Zemun je nekada imao atmosferu malog grada, ali dobio je brzinu Beograda.

Ipak, ostao mi je prva ljubav, tu sam rođena, odrasla, išla u školu, tu su mi bili prvi izlasci - rekla je naša sjajna glumica nedavno. 

Komentari. (0)

Loading