Anastasija Gudelj

Kako je dobra! Anastasijina suknja stvorena za vreo, letnji dan (foto)

Autor:

13.07.2024 10:16

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suknja Anastasije Gudelj ukrala sve poglede u gradu



Ćerka Cece Ražnatović godinama nosi titulu dame sa stilom i to sa potpunim pravom. Njen stajling se i ovoga puta našao na meti komentara, a suknja Anastasije Gudelj oduševila je modne znalce.

Promo

 

Bilo da idete u šetnju, na kafu sa drugaricom ili neki gala događaj, letnja suknja Anastasije Gudelj će učiniti da se osećate posebno. 

Pročitajte Pastelni tonovi i jesenji print - Kupaći Anastasije Gudelj košta 5.000 dinara, da li biste ga nosile ovog leta?

Jednostavna bela boja čini kreaciju pogodnom za ovo doba godine, a u pitanju je model poznatog modnog brenda koji na zvaničnom sajtu košta 80 evra. 

Suknja Anastasije Gudelj stvorena je za vreo, letnji dan, a mlada pevačica je uz nju ponela sportski top nežnoroze boje. 

Šanel torbica, disktetan nakit i tamne naočare za sunce upotpunile su njen stajling, a ravno isfenirana kosa padala je preko njenih ramena. 

Laskavi komplimenti na račun Anastasijinog izgleda ni ovoga puta nisu izostali, a verujemo da je i Nemanji srce zaigralo kada ju je video. 

„Modna ikona”, „Prelepa i prezgodna”, „Ovako se dama oblači”, „Još jedna modna lekcija Anastasije Gudelj” samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod njene fotografije.

Komentari. (0)

Loading