Dragana Katić

Dragana Katić ima najtrendi haljinu leta, istovremeno ističe atribute i prikriva višak (foto)

Autor:

11.07.2024 12:01

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Haljina Dragane Katić je pravi letnji modni hit



Dragana Katić oduvek je važila za ženu sa stilom i neretko ponosno nosila titulu najbolje odevene dame sa javne scene.

Budući da izgleda besprekorno, voditeljka sa lakoćom može da izabere najrazličitije modele haljina i da bude uverena da će joj vrhunski stajati, a takav primer je i letnja haljina Dragane Katić.

Antonio Anhel / Ata images

 

Gledaoci emisije „Nikad nije kasno” navikli su da je viđaju u glamuroznim izdanjima, ali i kada je van studija, Dragana je stilizovana po poslednjoj modi.

Haljina Dragane Katić oduševila je dame koje je prate na Instagramu, pa su se zapitale gde mogu da nađu ovakav trendi model.

Ono što prvo zapada za oko je neobičan dezen, a kroj je takav da prikriva svaki višak kilogram, tako da ukoliko je to nešto što vam zadaje probleme, uz ovakav model haljine nećete imati problema.

Bilo da idete na posao, ručak sa prijateljicama ili neki koktel, ukoliko odaberete ovakvu haljinu definitivno ćete imati pažnju svih prisutnih.

Pročitajte Ispovest Dragane Katić - Sa hemioterapije na snimanja Granda, samo Saša Popović je znao

Komplimenti na račun izgleda i autfita samo su se nizali, a nije tajna da voditeljka obožava letnje dane te verujemo da ćemo tek dobijati inspiraciju kroz njene stajlinge.

Katićeva je uz ovu kreaciju uklopila ravne crne sandale, a mi predlažemo da se igrate, pa možete poneti sandale na visoku potpeticu ili salonke.

 

Komentari. (0)

Loading