Sloboda Mićalović

O haljini Slobode Mićalović ne prestaje da se priča, duboki dekolte, šlic do kuka (foto)

Autor:

14.07.2024 18:18

Foto: R.Z./ATAImages

Foto: R.Z./ATAImages

Haljina Slobode Mićalović privlači sve poglede



Sloboda Mićalović sa pravom slovi za jednu od najlepših i najzgodnijih dama sa javne scene.

A najnovija haljina Slobode Mićalović, koja je ultimativni hit iz sezone u sezonu, govori u prilog tome da glumica može dobiti i titulu najstilizovanije.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Bilo da su u pitanju prilike za klasičnu eleganciju ili ležernu urbanost, Sloboda uvek predstavlja pravu modnu inspiraciju koju mogu iskopirati i devojke i žene u zrelim godinama, a čini se da se najbolje oseća u crnim kombinacijama.

Ovog puta, "na tapetu" je njen stajling kojim se pohvalila sinoć na Instagramu, a u pitanju je fenomenalan monohromatski crni stajling koji ju je u sekundi pretvorio u "femme fatale".

Haljina Slobode Mićalović savršena je za leto

Slobodina omiljena haljina ovog leta jeste slip haljina, a ovaj model nosila je već u više prilika, i na letovanju, ali i nešto ranije na crvenom tepihu.

Bilo da su u pitanju saten ili svila, slip haljine sa svojim tankim bretelama i jednostavnim dizajnom uvek se fenomenalno uklope u svaki stajling, a mnogima je omiljen komad još od devedesetih i vremena kad ju je popularizovala Kejt Mos.

 

 

Slip haljina Slobode Mićalović je crne boje, s dekolteom i izazovnim dubokim šlicem koji otkriva nogu, a čitavo izdanje je zavodljivo i idealno za letnje noći.

Pročitajte Sloboda Mićalović iskrena - Gledali su me kao da sa mnom nešto nije u redu

Uz ovakav stajling nije vam neophodan gotovo nikakav aksesoar niti napadna šminka, baš kao što je uradila i glumica.

Ništa jednostavnije a istovremeno niti efektnije nećete obući ovog leta, to je sigurno. Zato ukoliko nemate ovakav model haljine, nabavite je što pre.

Komentari. (0)

Loading