Neda Ukraden

Haljinu Nede Ukraden (73) obukle bi mnoge maturantkinje, dekolte u prvom planu, biseri na sve strane

Autor:

16.07.2024 14:00

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Haljina Nede Ukraden dopada se mnogo mlađim devojkama, savršena za mature i apsolventske večeri



Da su godine samo broj, najbolji je dokaz Neda Ukraden. Muzička zvezda u osmoj deceniji izgleda bolje nego ikada, a kako stvari stoje, izgleda da se to neće skorije promeniti.

Pevačica ima takvu liniju da sa lakoćom može da iznese najrazličitije komade garderobe, a najnovija haljina Nede Ukraden nema kome nije zapala za oko.

Instagram

 

Neda je podelila fotografiju moćne kreacije koju bi rado ponele i mnogo mlađe žene. Biseri, perlice i štras samo su neki od detalja na šarenoj haljini Nede Ukraden, tako da vam uz to nakit nije ni potreban.

Gornji deo ovog smelog modela koji sačinjava duboki dekolte, prekriven je crnom mrežicom, dok je struk naglašen pojasom.

Pročitajte Iako ima sve, Neda Ukraden samo ovu želju nije ostvarila

Haljina Nede Ukraden A-kroja idealna je za različite tipove građe i može se kombinovati uz salonke ili pak sandale na štiklu, a kada je reč o frizuri, pevačica je odabrala najbolje rešenje - elegantnu punđu.

Pripadnice lepšeg pola koje na društvenim mrežama prate popularnu pevačicu apsolutno su oduševljene ovom modernom haljinom, te su joj uputile mnoštvo komplimenata.

Instagram

 

Da li se vama dopada haljina Nede Ukraden?

Komentari. (0)

Loading