Kraljica Leticija

Cipele kraljice Leticije videli ste i danas šetajući gradom, puna potpetica od 5 cm, preudobne

Autor:

18.07.2024 13:17

Foto: Carlos Alvarez/Getty Images

Foto: Carlos Alvarez/Getty Images

Cipele kraljice Leticije su pravi hit ovog leta, izuzetno udobne i jeftine



Cipele kraljice Leticije kojima je verna ovog leta pravi su modni trend za dame svih uzrasta jer su elegantne i šik, a istovremeno veoma udobne.

Supruga kralja Felipea VI uvek je fenomenalno odevena, što joj je obezbedilo mesto na vrhu lista najbolje obučenih žena planete, a kao i svaka dama posebnu strast gaji prema obući.

Photo by Carlos Alvarez/Getty Images

 

Španska kraljica uvek dobro posluži kao modni savetnik svakoj dami kada ne zna kako da jednostavno zablista i da svi pogledi budu uprti u nju.

Leticija obožava modu, ali najveći je fan kvalitetne i udobne obuće, kao i dobre torbe, a nije tajna da, kada se u neki modni komad zaljubi, rado nosi samo njega.

Tokom letnje sezone uglavnom je viđamo samo u espadrilama, nedavno je imala fazu baletanki, a u poslednje vreme se okrenula otvorenim sandalama koje joj pružaju i udoban korak i eleganciju.

Preslatke cipele kraljice Leticije

U pitanju su, naime, sandale sa popularnom i stabilnom blok-petom, debelom potpeticom kvadratnog oblika, koje su odlična zamena za neudobnu obuću sa tankim štiklama kada prilika zahteva eleganciju.

Najnovije takve cipele kraljice Leticije mogli smo da vidimo pre nekoliko dana, na dodeli nagrada Fondacije "Princeza od Đirone", a u pitanju je model brenda "Hugo Boss" od napa kože s punjenim trostrukim kaišićem preko stopala.

Photo by Carlos Alvarez/Getty Images

 

Pre toga je viđena u beloj varijanti istih sandala, koje imaju punu štiklu visine 5 cm, pa izdužuju figuru i nogu i deluju veoma otmeno, ali ne na uštrb komfora.

Ponuda otvorenih sandala s blok-petom je prilično bogata, pa su dostupne razne varijante, u različitim bojama i opcijama, a u Srbiji se u najpopularnijim lancima obuće mogu naći po cenama od svega nekoliko hiljada dinara.

Pročitajte Modni užas ili dominacija? Stajling kraljice Leticije je pravi spoj nespojivog

Letnja modna izdanja španske kraljice ne prestaju da se komentarišu, a zanimljivo je da Leticija nikada nije pogrešila kada je izbor odeće ili obuće u pitanju.

Baš zbog toga ne čekajte, već i vi nabavite par ovih udobnih cipela, koje tokom proleća i rane jeseni možete kombinovati bukvalno uz sve.

Komentari. (0)

Loading