Amal Kluni

Patike Amal Kluni ovog leta trebaće svakoj ženi, razlog je jednostavan

Autor:

21.07.2024 20:30

Foto: Photo byKevin Winter/Getty Images)

Foto: Photo byKevin Winter/Getty Images)

Patike Amal Kluni najveći su trend sezone, nose ih sve žene od stila



Amal Kluni na listama je najstilizovanijih žena u svetu, i to sa razlogom. Njen stil odiše prefinjenošću i elegancijom, pa je najčešće viđamo u ženstvenim, damskim izdanjima.

Haljine sa floralnim printom i pastelne boje najpoznatija holivudska advokatica ume da iznese kao niko drugi, ali posebno je pohvalna činjenica da i uz najženstvenije komade patike Amal Kluni nosi fenomenalno.

Cindy Ord/Getty Images

 

Tome svedoče i njene najnovije fotografije, kada je uz elegantnu letnju haljinu uklopila bele patike.

Patike Amal Kluni apsolutni su hit ovog leta i slobodno možemo reći trend sezone. Ovaj model na našoj "wish" listi našao se zato što se sjajno slaže kako uz farmerke i šortseve, tako i uz suknje i haljine.

Pročitajte Amal je lepa, uspešna, zgodna, ali Džordž tvrdi - Samo neka ne kuva, svi ćemo umreti

Samim tim i ne treba da čudi što su patike Amal Kluni jedan od najprodavanijih modela širom sveta i omiljeni komad dama raznih generacija.

Supruga Džordža Klunija ovaj par patika uklopila je uz asimetričnu haljinu od žerseja i time pokazala kako se jednostavno od večernjeg može postići dnevni "look".

 

 

Za patike Amal Kluni ne morate da izdvojite basnoslovne sume novca, naprotiv. Ovakav model belih patika može se naći u radnjama pristupačnih brendova u gotovo svakom tržnom centru, a zagarantovano ćete postići prefinjen i ženstven izgled.

Kako je Amal iskombinivala patike možete pogledati OVDE.

Komentari. (0)

Loading