Ana Pendić

Ana Pendić (46) hrabro pozirala u kupaćem kostimu, da li je izbor pravi?

Autor:

23.07.2024 17:21

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izgled Ane Pendić u kupaćem kostimu svi komentarišu, evo zbog čega



Nekadašnja manekenka, danas voditeljka jedne od najgledanijih Pinkovih emisija iz nedelje u nedelju gledaocima razotkriva privatni život poznatih ličnosti, a izgled Ane Pandić često se komentariše. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nakon uspešne sezone slavna voditeljka spakovala je kofere i zajedno sa suprugom Vojkanom i ćerkom Sarom, koji zauzimaju centralno mesto u njenom životu, otputovala je u toplije krajeve. 

Pročitajte Suprug Ane Pendić je jedan od najuticajnijih ljudi u medijima, ne miri se sa gubitkom sestre

Fotografije sa mora rado deli na društvenim mrežama, a poslednja u nizu posebno je zapala za oko pripadnicama lepšeg pola.

Okružena morem i peskom koji miluje stopala voditeljka je pokazala kako se opušta i puni baterije za nove poslovne poduhvate, a besprekoran izgled Ane Pendić u kupaćem mnoge je oduševio.

Ovoga puta odabrala je dvodelni kupaći kostim crne boje koji ističe atribute, a budući da je izgled Ane Pendić doveden do savršenstva, izbor ovog modela je pravi. 

 

 

Za besprekoran izgled Ane Pendić zaslužna je zdrava ishrana, a atraktivna voditeljka je jednom prilikom otrila koje namirnice nikako ne konzumira. 

- Veoma vodim računa o ishrani. Gotovo da ne konzumiram suhomesnate proizvode, meso jedem, mada bih mogla bez njega da živim, izbegavam mleko i gazirana pića, a obožavam sveže salate i voće.

Jedini porok su mi slatkiši, tamanim ih u neograničenim količinama - rekla je za „Story” jednom prilikom Ana.

Komentari. (0)

Loading