Anastasija Gudelj

Ne mora biti skupo da bi bilo lepo: Torbu poput Anastasijine možete naći za samo 3.990 rsd

Autor:

24.07.2024 21:25

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Torba Anastasije Gudelj može se naći i po pristupačnijoj ceni, svaka žena može da je priušti



Anastasija Gudelj poznata je po dobrom modnom stilu. Gudeljeva supruga često je na listama najbolje odevenih javnih ličnosti, a na ruku joj ide i činjenica da sebi može da priušti komade kakve god poželi.

Pevačica trenutno sa svojim izabranikom boravi u Marbelji, gde na plažama redovno defiluje u šik krpicama, a ovaj put zapala nam je za oko torba Anastasije Gudelj.

Instagram

 

Cecina ćerka je pokazala kako izgleda njen plažni autfit, pa je, između ostalog, torba Anastasije Gudelj privukla dosta pažnje.

Prelepa pletena torba dovoljno je velika za sve potrepštine koje mogu da zatrebaju jednoj ženi na moru, dok je istovremeno i odličan asesoar.

Pročitajte Ni Kipar, ni Crna Gora - Anastasija letuje na najskupljoj destinaciji na svetu

Oblik i model ove torbe sa crnim drškama učinili su je jednim od poželjnijih modnih komada na plaži, pa iako Anastasija nosi brendiran model, postoji i jeftinija varijanta.

Naime, sličan model može se naći u "Zari", i to već od 3.990 dinara. Ovakva torba savršeno se uklapa uz najrazličitije modele kupaćih kostima, kao i parea za plažu, tako da je možete kombinovati do mile volje.

Instagram

 

 

 

Podsećanja radi, Anastasija i Nemanja nedavno su boravili na Ibici, gde su maksimalno iskoristili sve čari ostrva.

Društvo su im pravili prijatelji, kao i porodica, čime su dokazali da između njih više nema netrpeljivosti, kako se donedavno pisalo.

Komentari. (0)

Loading