Minja Miletić

Pravi spas kad nemate vremena za sređivanje, Minja Miletić bez jednog detalja ne ide na put

Autor:

25.07.2024 20:10

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Stil Minje Miletić po mišljenju mnogih je besprekoran, evo koji joj je omiljeni modni dodatak



Stil Minje Miletić oduvek je besprekoran. Ona ponosno nosi titulu jednog od najmodernijih TV lica i ma koja prilika da je u pitanju voditeljka je besprekorno odevena, i prava je inspiracija damama koje je prate.

Budući da je sada snimajuća sezona gotova, novinarka je otišla na zasluženi odmorodakle se oglašava na društvenim mrežama i svoje pratioce ostavlja bez daha.

 

 

Minja trenutno boravi u čarobnoj Italiji, gde romantičnim uličicama šeta prelepe haljine, ali i jedan modni detalj koji se savršeno uklapa uz svaku odevnu kombinaciju.

U skladu sa visokim temperaturama ovih dana, voditeljka se najčešće odlučuje za lagane haljine na bretele i ravne papuče. Uz to ne propušta da ponese šešir, koji je ovih dana sinonim za stil Minje Miletić, ali i idealan asesoar na putovanjima iz nekoliko razloga.

Pročitajte Plavuša sa nestvarno svetlim očima - Sestra Minje Miletić još lepša od voditeljke, nećete verovati (foto)

Šešir je dobar da prekrijete neurednu frizuru, posebno kada na odmoru nemate vremena ili uslova za friziranje, i kada vlaga učini svoje.

Ovaj modni detalj takođe je zgodno imati pri ruci jer svaku kombinaciju, iako je na prvi pogled sasvim obična, podiže na viši nivo.

Instagram

 

I poslednje, ali ne najmanje važno, šešir je tu da vas zaštiti od sunca, kako kosu i kožu, tako i od sunčanice.

A kada pogledamo kako Minja nosi ovaj modni detalj, odmah ga dodajemo na listu za putovanja.

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading