Jelena Karleuša

I prva dama bi joj pozavidela na haljini: Karleuša zakopčana do grla, lice u prvom planu (foto)

Autor:

12.08.2024 11:38

Foto: Antonio Ahel/M.M.ATAImages

Foto: Antonio Ahel/M.M.ATAImages

Haljina Jelene Karleuše, svedena i elegantna, pun pogodak



Jelena Karleuša s pravom nosi titulu jedne od najstilizovanijih javnih ličnosti i izgleda da nema nameru da laskavu titulu bilo kome prepusti.

Kada se sinoć pojavila na rođendanu Milice Pavlović, pored slavljenice, haljina Jelene Karleuše privukla je najviše pažnje.

M.M./ATA Images

 

Pevačica se pojavila u plavoj kreaciji dugoj do poda, sa diskretnim šlicem na vrhu na koji je bila našivena ruža. Haljina Jelene Karleuše imala je polurolku, kao i dugačke rukave, dok su nabori koji su se završavali na desnom kuku laskali njenim oblinama.

Pročitajte Nika Tošić modernija od mame, pokazala kako se nosi hit trend leta (foto)

Muzička zvezda sa moćnom kreacijom uklopila je zlatne sandale i plavu torbicu, dok je kosa bila isfenirana ravno.

Jelena je bila jedna od najveselijih gošći, a u jednom trenutku čak je zapevala i izvela nekoliko svojih hitova koje su gosti dočekali s oduševljenjem.

 

 

"Miličin rođendan je postao tradicija gde se tako izigram i najedem da mi proslava mog za koji dan i ne pada na pamet. 

Ali dobro, pokloniću ja vama nešto za moj rođendan, a ja kao da sam već proslavila", poručila je Jelena na svom Instagramu, pa se pohvalila da je za haljinu dobila mnoštvo komplimenata.

Antonio Ahel/M.M.ATAImages

 

Inače, poznato je da su Milica i Jelena u sjajnim odnosima, pa se iz njihove saradnje rodilo prijateljstvo. Budući da su obe rođene u horoskopskom znaku Lava, njih dve imaju dosta sličnosti, a važne prilike poput rođendana poslednjih godina ne propuštaju.

 

Komentari. (0)

Loading