Danica i Milica

Modni okršaj drugarica: Danica Ristovski i Milica Milša u sličnim haljinama na gala događaju, da li je ovo pametan izbor?

Autor:

15.08.2024 16:20

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Danica Ristovski i Milica Milša su ovako prošetale filmskim festivalom, da li vam se dopadaju haljine?



Nakon razvoda od Lazara Ristovskog Danica Ristovski posvetila se sebi i prijateljima. Jedna od dugogodišnjih prijateljica je Milica Milša sa kojom je takođe sarađivala na nekoliko projekata.

Koliko se glumice lepo slažu pokazuje i činjenica da su dve godine zaredm zajedno letovale, kao i to da često provode vreme zajedno. Danica Ristovski i Milica Milša pojavile su se i na Filmskom festivalu u Vrnjačkoj Banji u sličnim haljinama, te je moni duel bio neizbežan.

 

 

Za ovu priliku obe glumice odabrale su isti model haljina. Odlučile su se za kreacije A-kroja koji se širi od struka, dok ispod grudi ima pojas.

Obe haljine bile su duge do poda, s tim što je razlika bila u desenima i rukavima.

Pročitajte Kupaći Milice Milše idealan za dame 50+, zračićete samopouzdanjem

Danica Ristovski i Milica Milša nasmejano su pozirale u društvu Miličinog supruga Žarka Jokanovića i nekoliko kolega, a susret su ovekovečili zajedničkom fotografijom. 

Ipak, stajlinzi dve dame nisu svi ocenili čistom desetkom. Dok neki misle da su haljine pun pogodak, ima i onih koji smatraju da je festival poput pomenutog zahtevao svečanije toalete.

Instagram

 

Kako biste vi ocenili stajling Danice Ristovski i Milice Milše?

 

Komentari. (0)

Loading