Ana i Aleksandra

Modni duel Ane Ivanović i Aleksandre Prijović: Kojoj bolje stoji haljina sa prorezima?

Autor:

18.08.2024 09:40

Foto: andreas rentz getty images for madeleine / antonio ahel ata images

Foto: andreas rentz getty images for madeleine / antonio ahel ata images

Modni duel Ane Ivanović i Aleksandre Prijović privukao je nezapamćenu pažnju javnosti



Ana Ivanović i Aleksandra Prijović odevnim kombinacijama privlače pažnju gde god da se pojave.

Kada je izbor haljina u pitanju, teniserka i pevačica, sudeći po fotografijama, imaju sličan ukus, a modni duel Ane Ivanović i Aleksandre Prijović podigao je veliku prašinu u javnosti. 

Instagram

 

U društvu supruga Bastijana Švajnštajgera Ana Ivanović uživa na prelepoj destinaciji, a tople, letnje dane trudi se da iskoristi za obilazak najpoznatijih znamenitosti. 

Pročitajte Haljina Ane Ivanović je moderna i ženstvena, cena već od 2.500 dinara

Skockana od glave do pete prošetala je do plaže, a osim nestvarno lepog pejzaža mnogima je za oko zapala i haljina nekadašnje teniserke. 

Ona je, naime, odabrala dugu haljinu sa prorezima u predelu struka uz koji je kombinovala bele ravne sandale. Kosu je skupila u rep, a celokupan stajling zaokružila je modernim naočarima za sunce. 

U sklopu turneje ”Od istoka do zapada” Aleksandra je napravila niz spektakularnih koncerata, a kada se pojavila u Vrnjačkoj Banji, moderna haljina ukrala je sve poglede. 

Pročitajte Tufne, leptirići i bubamare - Aleksandra Prijović prati modne trendove, ova haljina je pun pogodak (foto)

U pitanju je model poznatog modnog brenda čija cena na zvaničnom sajtu iznosi 1.230 evra. Kosu je pokupila u rep, a efektna šminka istakla je njene lepe crte lica.

Modni duel Ane Ivanović i Aleksandre Prijović našao se u žiži interesovanja, a nas zanima i vaše mišljenje - kojoj od njih dve bolje stoji ova moderna haljina? 

Anketa

Komentari. (1)

Loading
Vatra

18.08.2024 14:36

Prijović.100/100.