Olga Danilović

Kao princeza iz bajke: Haljinu Olge Danilović svaka dama želi da ponese (foto)

Autor:

16.08.2024 21:15

Foto: Dan Istitene/Getty Images

Foto: Dan Istitene/Getty Images

Haljina Olge Danilović ukrala sve poglede u gradu



Osim neverovatnog talenta koji svaki put pokazuje na terenu, srpsku teniserku krasi i istančani modni ukus. Njen stil inspiriše, a midi-haljina Olge Danilović ovoga puta ukrala je sve poglede. 

Scar Ortiz/Profimedia

 

Naime, u pratnji partnera Jana Oblaka teniserka se pojavila na jednom privatnom slavlju, a haljina Olge Danilović jedan je od onih komada u kojima se svaka dama oseća poput princeze iz bajke. 

Pročitajte Kako život može biti lep - Olga Danilović podelila prelepe vesti, Jan Oblak presrećan (foto)

U pitanju je beli midi model sa koralnim cvetnim šarama u donjem delu i prorezima u predelu struka. Uz očaravajuću haljinu ponela je narandžaste sandale sa visokom potpeticom i bež kožnu torbicu. 

S druge stane, Jan je odabrao maslinastozeleno odelo i svetloplavu košulju. Obuo je mokasine koje su se savršeno slagale uz boju košulje.

Zaljubljeni par nije skidao smeh sa lica, a da se haljina Olge Danilović neizmerno dopala damama, pokazuju brojni komplimenti koji se mogu pročitati ispod fotografije.  

„Vau, kakva haljina”, „Izgledaš kao princeza”, „Ova haljina ti baš dobro stoji”, „Prelepi ste, svu vam sreću želim” bili su neki od komentara.

Komentari. (0)

Loading