Jovana Pajić

Jovana Pajić obožava ove farmerke, savršeno laskaju ženskoj figuri (foto)

Autor:

20.08.2024 11:45

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Farmerke Jovane Pajić odmah ćete poželeti u svom ormaru



Nakon što je pesma ”Ludilo moje” ugledala svetlost dana sve oči uprte su u Jovanu Pajić.

Na društvenim mrežama pevačica je veoma aktivna, a kada je podelila najnoviju fotografiju, pažnju svih dama privukle su farmerke Jovane Pajić. 

Vladimir Nićiforović

 

Uske farmerke Jovane Pajić super ističu figuru, međutim, ako vam je cilj da sakrijete široke kukove, preporučuje se da ovaj model izbegavate.

Pročitajte Pomoću ovih trikova dobićete volumen kose kakav ima Jovana Pajić, brzo i lako (video)

Budući da Jovana nema problem sa viškom kilograma i da je savršeno građena, ove teksas farmerke stoje joj kao salivene.

Da dodatno naglasi figuru, odabrala je majicu koju je vazala iznad struka. Natpis "Guns N’Roses" i crvene vrtoglave štikle kreirale su "look" buntovnice.

Bujna kosa i ovoga puta bila je savršeno stilizovana, efektna šminka istakla je njene lepe crte lica.

Farmerke Jovane Pajić malo koja žena bi se usudila da ponese, a komplimenti na račun njene izvajane figure ni ovoga puta nisu izostali. 

Podsećanja radi, Jovana Pajić je veoma mlada ušla u brak sa kolegom Aleksandrom Cvetkovićem, frontmenom „Tropiko benda”, kome je podarila dve ćerke - Helenu i Đinu

Pročitajte Posle osam godina Jovana Pajić progovorila o emotivnom životu - Moramo da budemo na dve adrese

Ipak, tri godine kasnije par je doneo odluku da se razvede, a zbog dobrobiti devojčica ostali su u prijateljskim odnosima i zajedničkim snagama se trude da im obezbede bezbrižno detinjstvo.

- Mada je bio na moju inicijativu, razvod je izuzetno težak. Moji roditelji su i danas u braku, a ja sam se udala s idejom da će to biti zauvek.

Tu svoju ideju sam jurila punih deset godina, ali kada dođe trenutak za razvod, on se uvek oseti, samo je pitanje da li ćemo ga ignorisati ili ne.

Kad ostaneš sam sa sobom, jasno ti je da li nešto može da se popravi, da li problemi mogu da se reše i na koji način ili za to ne postoji nikakva šansa.

U tom momentu imala sam trideset i nešto godina i jasno mi je da ne mogu da tako živim ni sledećih pet, a kamoli dvadeset-trideset godina i da ću se, ako pokušam, sigurno razboleti.

Ljudi često govore kako u lošem braku ostaju zbog dece, ali ako nešto treba činiti zbog njih, onda je to nastojanje da ih izmestite iz takve priče kako sutra ne bi smatrala da je normalno da brak tako izgleda.

Pred donošenje ključne odluke, kada sam psihički baš potonula, pomislila sam - kad bi sutra neko moju decu pitao da opišu svoju mamu, šta bi rekle kad me u poslednje vreme stalno gledaju kako sedim u bademantilu, s cigaretom i praznim pogledom usmerenim kroz prozor.

Ta slika me je bukvalno proganjala. Bila sam spremna da učinim sve što je neophodno da to ne bude opis njihove mame - priznala je nedavno pevačica za Story.

Komentari. (0)

Loading