Jovana i Jelena

Jovana Joksimović rame uz rame sa Jelenom Rozgom, obe u smelim kombinacijama, koja je lepša?

Autor:

24.08.2024 10:00

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jovana Joksimović i Jelena Rozga izgledale su prelepo, jedna je ipak za nijansu bolje obučena



Jovana Joksimović i Jelena Rozga važe za jedne od najstilizovanijih dama na našoj javnoj sceni. Stil voditeljke i pevačice karakteriše se kao sofisticiran i prefinjen, a „modna policija“ gotovo da im nikada do sada nije zabeležila žuti karton.

Dve dame blistale su u Hrvatskoj na koncertu Jovaninog supruga Željka Joksimovića, a nezaboravne trenutke zabeležile su na kameri.

Instagram

 

Osim sjajne atmosfere, nemoguće je bilo ne primetiti stajliš odevne kombinacije Jovane Joksimović i Jelene Rozge pa smo se odlučili za dobri stari modni duel.

Jelena je za ovu priliku nosila beli dekoltirani top preko kojeg je imala blejzer iste boje. Kombinaciju je učinila mladalačkom uparivši je uz džins i atraktivan nakit, dok je kosa bila isfenirana ravno, a šminka diskretna.

Pročitajte Kad vam se gosti iznenada najave, recept Jovane Joksimović je pravi spas!

Jovana je nosila nešto smeliji top dubokog dekoltea koji je otkrivao struk. Uz to je imala suknju istog materijala i desena, a smeo look „smirila“ je prirodnom šminkom i kosom pokupljenom u punđu.

Nasmejanim lepoticama društvo su pravili Tonči i Vjekoslava Huljić, a vesela ekipa čitavo veče nije skidala osmeh s lica.

Fotografija Jovane Joksimović i Jelene Rozge dobila je veliki broj lajkova i pobrala mnoštvo simpatija, a mnogi nisu mogli da odluče koja je bolje obučena.

Šta vi mislite?

Instagram

 

 

Komentari. (1)

Loading
Lucija

06.09.2024 01:16

Na ovoj slici je Jovana ljepša,ali su obe lijepe.