Ana i Lepa

Modni okršaj folk diva: Ana Bekuta i Lepa Lukić prošetale crvenim tepihom u neobičnim izdanjima, da li je neka preterala?

Autor:

04.09.2024 15:30

Foto: Antonio Ahel, F.S./ATA Images

Foto: Antonio Ahel, F.S./ATA Images

Modni duel Ane Bekute i Lepe Lukić na crvenom tepihu



Otvaranje renovirane Plave dvorane Sava centra sinoć je bio glavni događaj u gradu. Crvenim tepihom prodefilovale su brojne poznate ličnosti, koje su za tu glamuroznu priliku odabrale posebne autfite, a ove dve dame privukle su možda i najviše pažnje.

Mnoge je zaintrigirao modni duel Ane Bekute i Lepe Lukić. Folk dive izabrale su za njih neobične kombinacije, što nije moglo da prođe nezapaženo.

F.S./ATA Images

 

Ana se pojavila u širokoj šarenoj haljini, sličnoj modelima u kakvim smo je viđali prethodnih meseci.

Modni kritičari su imali podeljena mišljenja. Neki smatraju da je stajling, upotpunjen novom frizurom i trakom oko glave, bio pun pogodak, dok se drugima baš i ne dopada.

Pročitajte Sve je drugačije kada se ugase kamere - Anu Bekutu u sličnom izdanju niste videli

Njena koleginica Lepa mnoge je podsetila na – Harisa Džinovića. Samo što je, za razliku od njega, imala roze šešir, a složićete se da je bila i veoma simpatična.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Legendarna pevačica odlučila se za široke bele pantalone, sandale i torbu u istoj boji, i šareni gornji deo sa letnjim motivima. Rozikasti detalji sjajno su se „uklopili” sa nijansom šešira.

Pročitajte Lepa Lukić posle više od 60 godina muzičke karijere ima ovoliku penziju

Lepa Lukić, visoka i vitka, oduševila je prisutne izborom odeće, a nije mali ni broj onih koji kažu da ju je stajling baš podmladio.

Modni duel Ane Bekute i Lepe Lukić s razlogom je izazvao mnoštvo reakcija.

Komentari. (0)

Loading