Olivera Balašević

Mantil Olje Balašević je sve što vam treba ove jeseni, kada ga ovako iskombinujete, svi će se za vama okretati

Autor:

13.09.2024 16:26

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Mantil Olje Balašević je idealan za jesenje dane



Zahlađenje koje je usledilo nakon tropskih temperatura svima je dobro došlo. Polako smo krenuli sa pripremama za jesen, a letnje komade zamenili smo toplijom garderobom.

U sređivanju garderobera za predstojeći period inspiraciju smo našli na Instagramu, kada je mantil Olje Balašević pobrao sve simpatije.

Instagram

 

Supruga Đorđa Balaševića odabrala je mantil idealan za kišne dane koji predstoje, i fenomenalno ga je iskombinovala. Olja je klasičan trenč mantil u boji slonovače uparila uz pink košulju i crvene pantalone, dok je kombinaciju "smirila" salonkama u bež boji.

Da autfit bude interesantniji, Olivera se pobrinula dodavši kapu karo printa, kao i crnu lakovanu torbicu. 

Pročitajte Ma kakve barbike - Unuka Olje Balašević našla bolju zanimaciju, dečaci joj zavide (foto)

"Sigurno postoje jeseni koje volimo i pamtimo", napisala je udovica panonskog mornara pozirajući u upečatljivoj kombinaciji.

Mantil Olje Balašević zgodan je za kombinovanje i možete ga nositi uz najrazličitije stilove. Bilo da ste obukle suknju, haljinu ili pantalone i da uz to nosite mokasnine, patike ili salonke, ovaj model mantila će savršeno pristajati.

Instagram

 

Trenč mantil najpopularniji je komad u jesenjem periodu, ne izlazi iz mode već decenijama i omiljeni je odevni predmet svetskih trendseterki.

Da li ste i vi pronašle model za sebe?

Komentari. (0)

Loading